Lips

A Microsoft éneklős játéka, mellyel Gates csapata a Playstation exkluzív SingStarnak kíván konkurenciát állítani. Jópofa kis játék, karaoke megszállottaknak kötelező!

Lips

Fagyos hétfő délután volt, mikor olyan fél kettő tájban a romantikus családi tocsnisütést finom, de határozott kopogtatás törte meg. Télapó? Az lehetetlen, már nincs szezonja. Néhány másodperc félénk tétovázás után kitártam az ajtót, nagy meglepetésemre pedig az előző bolondos megjegyzésemmel nem is jártam oly messze az igazságtól. A dörmögő hang stimmel, még a deresedő szakáll is megállja a helyét, piros gúnya helyett viszont zöld egyenruhát viselt a jótevőm, és az ajándékkal teli zsákot is kopott bőrtáskára cserélte.

Lips Launch Party a Citadellán

Mi sem tud jobban megkoronázni egy házibulit, mint pár láda ingyen sör, néhány bevállalós kislány, és egy klassz kis karaoke program. Az első kettő nagyjából minden party-ban megvan, az utóbbihoz viszont mindeddig szükségeltetett egy Playstation konzol is. Ezt a Microsoft is észrevette, ezért idén novemberben piacra dobta a Lips-et, mely arra hivatott, hogy betöltse az Xbox 360 játékkínálatának eme üres szegletét. A magyarországi premieren mi is ott voltunk, találkoztunk Megasztárosokkal, és persze jól kifaggattunk néhány illetékest is, hogy első kézből szállítsuk nektek az információkat.