Wii Sports Resort

Folytatódik a Wii Sports! Az új rész 12 különböző sportágat vonultat fel, mellé pedig ajándékba kapjuk a Motion Plus-t.
1291024846

Második helyen nyitott az NFS: Hot Pursuit

Nem sikerült megdönteni a Call of Duty: Black Ops csúcsát, a hidegháborús FPS továbbra is magabiztosan vezeti a hazai játékeladási toplistát. Az aranyérem jórészt a PC-s verziónak köszönhető, amely még mindig első helyen áll, szemben a konzolos verziókkal, ahol az újoncok ki tudtak fogni a játékon.
1290421384

Az élen nyitott itthon a Call of Duty: Black Ops

A papírforma szerint az összesített toplista élén nyitott a Call of Duty: Black Ops, miután minden platformon kiugró helyezést ért el - az új résznek egyedül a Nintendo-konzolokon gyűlt meg a baja a szokásos Mario és Sims játékokkal, de mint tudjuk, ezek a változatok kicsit mások, mint a HD-verziók.
1289821559

Befutott a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nem történtek nagy változások a hazai játékeladási toplistákon, sem újonnan érkező slágercímek, sem pedig visszatérő régi kedvencek nem jelentkeztek be "őrségváltásra" az élbolyban. A FIFA 11 továbbra is vezet, de tegye a szívére a kezét, aki ezt nem tudta volna előre megmondani.
1289227680

Negyedik helyen nyitott itthon a Fable III

Szép rajtot vett itthon a Fable harmadik része, a Lionhead legújabb "majdnem" szerepjátéka a negyedik helyen kezdett az összesített hazai játékeladásokat tartalmazó toplistán. Xbox 360-on már nem akadt ellenfele: simán fel tudta küzdeni magát az első helyre, s így a FIFA 11-et is legyűrte.
1288629913

Kilencedik lett a hazai toplistán az új Fallout

Megérkezett a hazai játékeladásokat összegző legfrissebb toplista. Az új címeknek most nem ment annyira jól, a legeredményesebben a Fallout: New Vegas szerepelt, ami az összesített listán a kilencedik helyet csípte meg a legjobb tíz között. A FIFA 11 pedig továbbra is verhetetlen.
1288424509

Golden Joystick 2010 - itt a nyertesek listája

Lezajlott az idei Golden Joystick 2010 díjátadó, tegnap frappáns kis ceremónia keretein belül rántották le a leplet a győztesekről és a dobogósokról. Számos külföldi szaklap hirdette meg a szavazást, a játékosok pedig voksaikkal éltették a kiemelkedő címeket. Le is közöljük a díjazottak listáját.
1288002626

Az élen nyitott itthon a Medal of Honor

Bár a közönséget megosztja a legújabb a Medal of Honor, úgy tűnik, a kasszáknál ez nem okozott problémát: a hazai játékeladási toplistát összesítésben és platformonként is az afganisztáni FPS vezeti a szokásos sikercímek legnagyobb bánatára. A Gothic negyedik része is szépen kezdett.
1287820858

Képeken a Nintendo Wii Remote Plus

Húsz új képet kaptunk a Nintendótól, ezeken a Wii új kontrollere látható: a Remote Plus novemberben kerül boltokba, és négy színben lesz kapható. Méretre és külsőre megegyezik az eredeti irányítóval, ezért bármelyik kiegészítőt csatlakoztatható lesz rá, ezúttal viszont nem lesz szükség Motion Plusra.
1287644439

A Halo: Reach a legkeresettebb játék idén

Igen, tudjuk, hogy van még hátra pár hónap az idei évből, de az NPD Group legújabb összeállításának jóvoltából már kiderült, hogy melyik játékokból fogyott a legtöbb az Egyesült Államokban eddig. A listát a Halo: Reach, a New Super Mario Bros. Wii és az Xbox 360-as Red Dead Redemption vezeti.
1287393119

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Szinte nem is történt változás a múlt héthez képest, a hazai játékeladási toplistát továbbra is a FIFA 11, az F1 2010 és a World of Warcraft feltöltő kártya vezetik. Nincs mit csodálkozni ezen, az elmúlt napokban nem volt olyan új megjelenés, ami meg tudta volna szorongatni ezeket a sikercímeket.