Wanted: Weapons of Fate

A nagysikerű Wanted című film alapján készülő videójáték, amely a film történetét folytatja.
Típus: Akció, Film

Csütörtök délutáni galériafrissítés

A mai délutánra is érkezett látnivaló, amelyek között megtalálható a Codename Panzers: Cold War, Divinity 2: Ego Draconis, Fable 2 stb.

Hétfő esti traileráradat

Változatos videófelhozatal érkezett a hétvégén, ebből szemezgettünk ma esti összeállításunkban: lesz Afro Samurai, Left 4 Dead, Sonic és sok más finomság.

Wanted: Weapons of Fate - az első trailer

Korábban már elindult a Wanted topikja, hiszen már voltak információk, hogy játék készül az azonos nevet viselő film alapján. Az első trailer máig váratott magára.

Friss képek szombat délutánra

Banjo Kazooie, Batman, FIFA, Golden Axe, Guitar Hero, Mortal Kombat, Wipeout és a sor még nem ért véget - itt a szombati galériafrissítés!

Új alcímet kapott a Wanted alapján készülő játék

Nyáron mutatták be a Wanted című filmet, melynek nem sokkal bemutatkozása után került bejelentésre az év végén PC-re és next-gen konzolokra érkező játékváltozat.

E3 2008: A harmadik galériafrissítés

Ismét közel hatszáz képet töltöttünk fel galériánkba, melyek mind az E3 során érkeztek. A felhozatalban rengeteg jó cím kapott helyet, érdemes megnézni!

E3 2008: Wanted: The Video Game bejelentés

A nagysikerű film, a Wanted is elérte azt, hogy videójátékot készítsenek róla. A játékot a Ghost Recon Advanced Warfighter fejlesztői, a GRIN csapata készíti.