Unreal Engine 4.0

Az Unreal Engine 4.0 még élethűbb látványt és fizikát lesz képes megvalósítani, mint elődje.

GDC 2017: Ezt tudja most az Unreal Engine 4

Ha a Game Developers Conference, akkor játékmotor-bemutatók: a korábbi évekhez hasonlóan az Epic most is összevágott egy előzetest az Unreal Engine aktuális fícsörpalettájáról.

GDC 2016: Még több techdemó érkezett

Sem az NVIDIA, sem az Epic Games nem unatkozott az elmúlt napokban, több új techdemóval is elkápráztatták a nagyérdeműt. Lesd meg, mit tud a PhysX middleware és az Unreal Engine 4 legfrissebb verziója!

Elérhető a Unreal Engine 4 – Infiltrator techdemó

A VR-ra kihegyezett Showdown után újabb Unreal Engine 4 techdemót tölthetünk le az Epic Games jóvoltából. Az Infilratort eredetileg a 2013-as GDC-n láthattuk, de most kedvünkre tesztelhetjük a PC-nken.

Ütős Unreal Engine 4 VR-demót villantott az Epic

A lövedékek lassítva repülnek a fejed mellett, autók robbannak, üvegszilánkok repkednek szerteszét. Valami ilyesmi élményt nyújt az Epic vadonatúj Unreal Engine 4-techdemója, amit elsősorban VR-szemüvegekre szántak.

GC 2015: DX12 alatt fut az UE4 Elemental demó

A Windows 10 megjelenésével hamarosan a DirectX 12 is teret fog hódítani magának, de hogy pontosan mire is lesz képes az új DX, az még mindig kérdés. Talán az Unreal Engine 4 jól ismert Elemental techdemója választ ad.

Unreal Engine 4 - egy új techdemó próbálható ki

Minden vágyad virtuális sétát tenni egy londoni apartmanban? Akkor most az Unreal Engine 4 asszisztálásával megteheted. Egy látványos techdemóról van szó, amit ingyen letölthetsz és kipróbálhatsz.

Ingyen kipróbálható a legújabb UE4 techdemó

Emlékeztek még az idei GDC-n bemutatott Unreal Engine 4 bemutatóra, az A Boy and his Kite-ra? Tudjátok, az NVIDIA és az Epic ezzel demózta a GeForce GTX Titan X-et. Jelentjük, tölthető és kipróbálható a demó.

GDC 2015: Traileren az új Unreal Tournament

Miután az első feltextúrázott pálya elkészült az ingyenes Unreal Tournamenthez, az Epic végre megmutathatja, hogy mire is képes kompetitív aréna FPS-ek királya. Például DirectX 12-támogatásra, nézzünk is bele!

GDC 2015: Bemutatkozik a GeForce GTX Titan X

Az NVIDIA az idei Game Developers Conference-en leplezte le a legújabb csúcskártyáját, a GeForce GTX Titan X-et, amely jelenleg minden riválisát maga mögé utasítja. Ezen futott az Unreal Engine 4 új techdemója is.

GDC 2015: Montázs az Unreal motoros játékokról

Habár a héten valószínűleg fogunk még hallani az Unreal Engine-ről, már most sem panaszkodhatunk: a tegnapi nagy bejelentés után egy kedvcsináló videómontázst is kaptunk az Unreal motoros játékokról.