Star Trek Online

A Cryptic Studios Star Trek univerzumban játszódó MMO játéka, amely a Star Trek Online nevet viseli.
1712642400

Nevet váltott a Gearbox Publishing

A közelmúlt adásvételének nem képezte részét a Gearbox kiadói ága, ami így az Embracer égisze alatt maradva most nevet változtatott. Elméletileg ez nem hoz változást a működésükbe.
1699344000

Távozott az Embracer Group ügyvezetője

Egil Strunke az idei rázós év miatt hagyta ott ismét a céget, de már saját vállalkozás alapításán dolgozik, a Strunke Games-en. Közben újabb Embracer-stúdiót ért el a leépítési hullám.
1522562400

A polcra hozza hajóinkat a Star Trek Online

A nagy múltú Star Trek-MMORPG társult a Mixed Dimensions 3D-replikanyomtató vállalattal. A legelhivatottabb kapitányok egyenesen a játékon keresztül rendelhetik meg majd kedvenc űrhajójuk élethű mását.
1473253229

Konzolokon is elstartolt a Star Trek Online

A Cryptic Studios hatéves MMORPG-je rajtolt el Xbox One-on és PS4-en, ráadásul free-to-play modellben. A Star Trek Online-ban egy űrhajó kapitányát alakíthatjuk, feladatunk az, hogy felfedezzük a galaxist.
1463378414

Star Trek Online - konzolokra is

A Perfect World Entertainment bejelentette, hogy Xbox One-ra és PS4-re is elhozza a Star Trek Online-t. A konzolosok minden eddig megjelent kiegészítőt alapból megkapnak, és az irányítást is hozzájuk szabják.
1446562800

Már készül az új Star Trek-sorozat

Izgalmas hírekkel szolgálhatunk: bár még egy darabig várni kell rá, biztosan visszatér majd a tévék képernyőjére a Star Trek. Alex Kurtzman felel érte, ő a két legutóbbi Star Trek-filmen is dolgozott.
1442660400

Filmes híreket mondunk

Nem arról van szó, hogy új rovatot indítanánk vagy ilyesmi, de megint összejött néhány érdekesebb filmes hír, ezért úgy gondoltuk, érdemes lenne őket megosztani veletek egy összeállításban.
1425238200

A jó, a rossz és a csúf

Ezen a héten is történtek jó, rossz és ciki dolgok a játékiparban, illetve a játékipar környékén, így most is kiválasztottunk nektek három hírt az elmúlt napokból, amikről nem szabad lemaradnotok.
1398261600

Ilyen a USS Voyager az Oculus Rifttel

Thomas Kadlec saját bevallása szerint óriási Star Trek-rajongó, de odavan az Oculus Riftért és az Unreal Engine 4-ért is - nem csoda, hogy úgy döntött, összegyúrja ezeket egyetlen techdemóba.
1326901979

Ingyenesen játszható a Star Trek Online

Megannyi várakozás után tegnap óta végre díjmentesen játszható a Star Trek Online. A játékosok ingyen tölthetik le a program kliensét, havidíjat sem kell fizetniük, sőt gyakorlatilag minden tartalomhoz hozzáférhetnek - bizonyos funkciók kerülnek csak korlátozásra, amit pénzért oldhatnak fel a júzerek.