Star Trek Online

A Cryptic Studios Star Trek univerzumban játszódó MMO játéka, amely a Star Trek Online nevet viseli.

A polcra hozza hajóinkat a Star Trek Online

A nagy múltú Star Trek-MMORPG társult a Mixed Dimensions 3D-replikanyomtató vállalattal. A legelhivatottabb kapitányok egyenesen a játékon keresztül rendelhetik meg majd kedvenc űrhajójuk élethű mását.

Konzolokon is elstartolt a Star Trek Online

A Cryptic Studios hatéves MMORPG-je rajtolt el Xbox One-on és PS4-en, ráadásul free-to-play modellben. A Star Trek Online-ban egy űrhajó kapitányát alakíthatjuk, feladatunk az, hogy felfedezzük a galaxist.

Star Trek Online - konzolokra is

A Perfect World Entertainment bejelentette, hogy Xbox One-ra és PS4-re is elhozza a Star Trek Online-t. A konzolosok minden eddig megjelent kiegészítőt alapból megkapnak, és az irányítást is hozzájuk szabják.

Már készül az új Star Trek-sorozat

Izgalmas hírekkel szolgálhatunk: bár még egy darabig várni kell rá, biztosan visszatér majd a tévék képernyőjére a Star Trek. Alex Kurtzman felel érte, ő a két legutóbbi Star Trek-filmen is dolgozott.

Filmes híreket mondunk

Nem arról van szó, hogy új rovatot indítanánk vagy ilyesmi, de megint összejött néhány érdekesebb filmes hír, ezért úgy gondoltuk, érdemes lenne őket megosztani veletek egy összeállításban.

A jó, a rossz és a csúf

Ezen a héten is történtek jó, rossz és ciki dolgok a játékiparban, illetve a játékipar környékén, így most is kiválasztottunk nektek három hírt az elmúlt napokból, amikről nem szabad lemaradnotok.

Ilyen a USS Voyager az Oculus Rifttel

Thomas Kadlec saját bevallása szerint óriási Star Trek-rajongó, de odavan az Oculus Riftért és az Unreal Engine 4-ért is - nem csoda, hogy úgy döntött, összegyúrja ezeket egyetlen techdemóba.

Ingyenesen játszható a Star Trek Online

Megannyi várakozás után tegnap óta végre díjmentesen játszható a Star Trek Online. A játékosok ingyen tölthetik le a program kliensét, havidíjat sem kell fizetniük, sőt gyakorlatilag minden tartalomhoz hozzáférhetnek - bizonyos funkciók kerülnek csak korlátozásra, amit pénzért oldhatnak fel a júzerek.

Csak jövőre válik ingyenessé a Star Trek Online

A korábbi tervekkel ellentétben idén már nem, csak január közepétől válik ingyenesen játszhatóvá a Star Trek Online. Az MMO-ra egyelőre elő kell fizetni, de a játékot fejlesztő Cryptic Studios régóta fontolgatja, hogy a Champions Online után free-to-play modellre vált ezzel a címmel is.

Most már biztos: ingyenes lesz a Star Trek Online

A Cryptic Studios ugyan korábban sem zárta ki annak a lehetőségét, hogy a Star Trek Online egyszer ingyenes lehet, akkor azonban még a szintén free-to-play modellre váltott Champions Online üzleti sikereihez kötötte a havidíjak megszüntetését. A fejlesztők most már az év végére ígérik az átalakítást.