A jó, a rossz és a csúf

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 1.
  • Érdekesség
Ezen a héten is történtek jó, rossz és ciki dolgok a játékiparban, illetve a játékipar környékén, így most is kiválasztottunk nektek három hírt az elmúlt napokból, amikről nem szabad lemaradnotok.

A jó

A "jó szekciót" az utolsó pillanatban írta felül a HTC és a Valve bejelentése, miszerint a két cég közös VR-szemüveggel rukkol majd elő. A kütyü ráadásul már idén boltokba kerül, ha minden igaz: tavasszal érkezik a fejlesztői csomag, az év végére pedig befut a bárki által elérhető változat is - mondhatni pont időben.

A VR tehát egyre közelebb van, mi pedig egyre jobban izgulunk. Persze még nagyon sok mindent nem tudunk a HTC Vive-ról, az már önmagában is említésre méltó hír, hogy két ilyen cég potenciált lát ebben az egész őrületben. A holnap kezdődő Game Developers Conference-en még több infót kapunk valószínűleg, maradjatok velünk, mindenről írunk majd!

A rossz

83 éves korában elhunyt Leonard Nimoy, aki krónikus obstruktív légúti betegségben szenvedett; a halála előtti napokban arról is lehetett olvasni, hogy kórházba került. Az utolsó Twitter-bejegyzése ez volt: "Az élet olyan, mint egy virágoskert. Lehetnek tökéletes pillanatok, de ezek elillannak, ha csak meg nem őrizzük őket az emlékeinkben."


A legtöbb geek számára Nimoy igazi hőssé vált Spockként, jóllehet a számára világhírt hozó szerepet egy időben ő is próbálta levetkőzni. Az utóbbi években felbukkant a The Big Bang Theoryban, az új Star Trek-filmben is, videojátékosként pedig a Civilization IV-ből lehet ismerős.

A csúf

Megint késik a Grand Theft Auto V PC-s változata. Ezúttal kisebb mértékű csúszásról van szó, hiszen március végéről április 14-re került át a megjelenési dátum, de a régóta váró számítógépes gamereknek valószínűleg ez sovány vigasz önmagában.

A fejlesztők azzal indokolták a döntést természetesen, hogy további csiszolásra szorul a PC-s verzió, és egyébként tényleg benne volt a levegőben a késés. Ha megfigyelitek, nem igazán hallottunk a számítógépes portról az utóbbi időben, az ilyen hallgatások pedig éppen a csúszást szokták előrevetíteni. Most is így lett, remélhetőleg ez volt az utolsó alkalom.

14.
simon 555
#13: Minden gamer oldalon van egy hír a hét végén ami összefoglalja az elmúlt hét történéseit... Nem mindenki olvassa naponta a híreket, lehet lemaradt valamiről az itt megtalálja.
13.
Simsfan
"Az elmúlt hét, legjobb, legrosszabb és legkellemetlenebb hírét szedik össze."

Amit már rég olvastam. A hírnek a híre? Felfogtam, csak az értelmét nem látom. A mobilarenán is ez megy, hadd ne mondjam mekkora kabaré lett abból az oldalból. Azt is elmondhatod, hogy miért találták fel az atombombát, attól még több értelme nem lesz...
11.
godach
#10: Ez a lényege a A jó, a rossz és a csúf cikkeknek te gyerek.
Az elmúlt hét, legjobb, legrosszabb és legkellemetlenebb hírét szedik össze.
De komolyan el kell magyaráznom, mint a gyerekeknek, hogy ami forró az süt?
10.
Simsfan
2# Ahogy látom érvekre megint nem futotta. Dehát 85-ös IQ alatt az észérvek nem bizonyulnak menőnek és egypár óra alatt én sem tudnék agyat növeszteni, ha eddig nem ment.

Érdemes lenne elolvasnod a többi kommentet, tükrözi azt, hogy ez a cikk mennyire 'nesze semmi fogd meg jól'. Az összes 'hír', ami benne van ebben, már egyszer ki lett írva.
9.
Zuzda18
#8: https://www.youtube.com/watch?v=Q4JPl7nQkIk
8.
DON GONDOCS
https://www.youtube.com/watch?v=d4SR1HOu468
7.
kopic
#4: Zsíros kenyér, füstölt kolbásszal.
5.
Zuzda18
Oculus Rift DK2 eladó,ha valakit érdekelne.
3.
TheProKillerOne
#2: xD Egyet értek az előttem szólóval.
2.
simon 555
#1: A te létezésednek sincs sok értelme, de azért köszönjük, hogy itt vagy :)
1.
Simsfan
Ennek a cikknek se volt sok értelme, de azért köszönjük.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...