A jó, a rossz és a csúf

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Ezen a héten is történtek jó, rossz és ciki dolgok a játékiparban, illetve a játékipar környékén, így most is kiválasztottunk nektek három hírt az elmúlt napokból, amikről nem szabad lemaradnotok.

A jó

A "jó szekciót" az utolsó pillanatban írta felül a HTC és a Valve bejelentése, miszerint a két cég közös VR-szemüveggel rukkol majd elő. A kütyü ráadásul már idén boltokba kerül, ha minden igaz: tavasszal érkezik a fejlesztői csomag, az év végére pedig befut a bárki által elérhető változat is - mondhatni pont időben.

A VR tehát egyre közelebb van, mi pedig egyre jobban izgulunk. Persze még nagyon sok mindent nem tudunk a HTC Vive-ról, az már önmagában is említésre méltó hír, hogy két ilyen cég potenciált lát ebben az egész őrületben. A holnap kezdődő Game Developers Conference-en még több infót kapunk valószínűleg, maradjatok velünk, mindenről írunk majd!

A rossz

83 éves korában elhunyt Leonard Nimoy, aki krónikus obstruktív légúti betegségben szenvedett; a halála előtti napokban arról is lehetett olvasni, hogy kórházba került. Az utolsó Twitter-bejegyzése ez volt: "Az élet olyan, mint egy virágoskert. Lehetnek tökéletes pillanatok, de ezek elillannak, ha csak meg nem őrizzük őket az emlékeinkben."


A legtöbb geek számára Nimoy igazi hőssé vált Spockként, jóllehet a számára világhírt hozó szerepet egy időben ő is próbálta levetkőzni. Az utóbbi években felbukkant a The Big Bang Theoryban, az új Star Trek-filmben is, videojátékosként pedig a Civilization IV-ből lehet ismerős.

A csúf

Megint késik a Grand Theft Auto V PC-s változata. Ezúttal kisebb mértékű csúszásról van szó, hiszen március végéről április 14-re került át a megjelenési dátum, de a régóta váró számítógépes gamereknek valószínűleg ez sovány vigasz önmagában.

A fejlesztők azzal indokolták a döntést természetesen, hogy további csiszolásra szorul a PC-s verzió, és egyébként tényleg benne volt a levegőben a késés. Ha megfigyelitek, nem igazán hallottunk a számítógépes portról az utóbbi időben, az ilyen hallgatások pedig éppen a csúszást szokták előrevetíteni. Most is így lett, remélhetőleg ez volt az utolsó alkalom.

14.
14.
simon 555
#13: Minden gamer oldalon van egy hír a hét végén ami összefoglalja az elmúlt hét történéseit... Nem mindenki olvassa naponta a híreket, lehet lemaradt valamiről az itt megtalálja.
13.
13.
Simsfan
"Az elmúlt hét, legjobb, legrosszabb és legkellemetlenebb hírét szedik össze."

Amit már rég olvastam. A hírnek a híre? Felfogtam, csak az értelmét nem látom. A mobilarenán is ez megy, hadd ne mondjam mekkora kabaré lett abból az oldalból. Azt is elmondhatod, hogy miért találták fel az atombombát, attól még több értelme nem lesz...
11.
11.
godach
#10: Ez a lényege a A jó, a rossz és a csúf cikkeknek te gyerek.
Az elmúlt hét, legjobb, legrosszabb és legkellemetlenebb hírét szedik össze.
De komolyan el kell magyaráznom, mint a gyerekeknek, hogy ami forró az süt?
10.
10.
Simsfan
2# Ahogy látom érvekre megint nem futotta. Dehát 85-ös IQ alatt az észérvek nem bizonyulnak menőnek és egypár óra alatt én sem tudnék agyat növeszteni, ha eddig nem ment.

Érdemes lenne elolvasnod a többi kommentet, tükrözi azt, hogy ez a cikk mennyire 'nesze semmi fogd meg jól'. Az összes 'hír', ami benne van ebben, már egyszer ki lett írva.
9.
9.
Zuzda18
#8: https://www.youtube.com/watch?v=Q4JPl7nQkIk
8.
8.
DON GONDOCS
https://www.youtube.com/watch?v=d4SR1HOu468
7.
7.
kopic
#4: Zsíros kenyér, füstölt kolbásszal.
5.
5.
Zuzda18
Oculus Rift DK2 eladó,ha valakit érdekelne.
3.
3.
TheProKillerOne
#2: xD Egyet értek az előttem szólóval.
2.
2.
simon 555
#1: A te létezésednek sincs sok értelme, de azért köszönjük, hogy itt vagy :)
1.
1.
Simsfan
Ennek a cikknek se volt sok értelme, de azért köszönjük.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...