Filmes híreket mondunk

  • Írta: fojesz
  • 2015. szeptember 19.
  • Cooltúra
Nem arról van szó, hogy új rovatot indítanánk vagy ilyesmi, de megint összejött néhány érdekesebb filmes hír, ezért úgy gondoltuk, érdemes lenne őket megosztani veletek egy összeállításban.

Pacific Rim 2 - reménykedhetünk

Habár két napja még arról írtunk, hogy lelőhették a Tűzgyűrű folytatásának munkálatait, a film atyja, Guillermo del Toro szerint erről azért nincs szó. A rendező elmondta, valóban elhalasztották a projektet, de ettől függetlenül megcsinálnák, három héten belül le is adják a forgatókönyvet és a tervezett költségvetést.

A film eredetileg novembertől forgott volna, és a tervek szerint 2017 augusztusában került volna a mozikba. Ez jó eséllyel nem fog összejönni, és bár túl sok konkrétumot del Toro sem osztott meg velünk a téma kapcsán, azt még megjegyezte, talán csinál egy másik filmet, míg nekieshetnek a Pacific Rim 2-nek.

Csúszik az új Star Trek is

A tervezettnél később, 2016. július 22-én kerül mozikba a Star Trek Beyond. Habár a film az eredeti tervek szerint július 8-án mutatkozott volna be, és így nem is beszélhetünk nagy csúszásról, üzleti okokból egészen biztosan jó döntést hoztak a készítők.

Az új Star Trek premierje így nagyjából egybeesett volna a Warner Tarzan-filmjével, és az utóbbihoz már be is foglalták az amerikai IMAX-termeket. Az IMAX-vetítések nagyon jól tejelnek, és mivel a Star Treket így nem játszhatták volna IMAX-ben, a stúdió inkább a késés mellett döntött.

Az új filmet egyébként Justin Lin rendezi, miután J.J. Abramsnek minden idejét elviszi az új Star Wars.

Új előzetest kapott a Steve Jobs-film

A nemes egyszerűséggel Steve Jobs címmel futó mozi Amerikában októberben, nálunk csak január 14-én mutatkozik be. A főszerepben Michael Fassbender, Kate Winslet és Seth Rogen.


Sorozat készül a Taken alapján

Az NBC abban bízik, hogy nem unjátok még a Taken-szériát, ugyanis Luc Besson vezetésével tévésorozatot forgatnak majd a filmek előzményeiről.

A sorozatról nem sokat tudunk, de az biztos, hogy az univerzuma azonos lesz a mozikban látottal, és a főszerepet Bryan Mills CIA-karrierje kapja benne. 

10.
10.
roli33
"Nem arról van szó, hogy új rovatot indítanánk..."
Pedig simán maradhatna. Szerintem sokakat érdekelnek a filmes hírek is. Tudom, arra ott vannak a filmes oldalak (pl. cinestar) de hetente, kéthetente lehetnének ilyen szösszenetek.
9.
9.
Cipo3
P. RIM egy remek film volt. Örülök a fojtatásnak.
8.
8.
DON GONDOCS
http://filmdroid.hu/2015/09/halvany-esely-meg-van-robotzsaru-folytatasra/
Talán ezis bejön. Igen lüzelébe sem ér az eredetinek. De a maga stílusában kifejezetten jó volt.
7.
7.
drat576
Jók ezek a filmes szösszenetek, remélem maradnak. Keep it up bros.
6.
6.
n_csacsi
Az új ST-re kíváncsi leszek, főleg, hogy nem Abrams rendezi, imádtam az első két részt pedig inkább vagyok SW-s, mint ST-s...

A Taken sorozat tutira kimarad az életemből...az első része a filmnek tetszett, de a többi 2 már nem...ugyanolyan volt, mint a Másnaposok...
3.
3.
QuartoDestra4
taken sorozat... minden héten másik családtagját rabolják el? :D
1.
1.
mestermagyar
Mai sorozatok mentsvára, hogy sokszor sikerül valami értékelhetőt lerakni. Ami régen 3 órás lassú film volt, az ma a sorozat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...