Filmes híreket mondunk

  • Írta: fojesz
  • 2015. szeptember 19.
  • Cooltúra
Link másolása
Nem arról van szó, hogy új rovatot indítanánk vagy ilyesmi, de megint összejött néhány érdekesebb filmes hír, ezért úgy gondoltuk, érdemes lenne őket megosztani veletek egy összeállításban.

Pacific Rim 2 - reménykedhetünk

Habár két napja még arról írtunk, hogy lelőhették a Tűzgyűrű folytatásának munkálatait, a film atyja, Guillermo del Toro szerint erről azért nincs szó. A rendező elmondta, valóban elhalasztották a projektet, de ettől függetlenül megcsinálnák, három héten belül le is adják a forgatókönyvet és a tervezett költségvetést.

A film eredetileg novembertől forgott volna, és a tervek szerint 2017 augusztusában került volna a mozikba. Ez jó eséllyel nem fog összejönni, és bár túl sok konkrétumot del Toro sem osztott meg velünk a téma kapcsán, azt még megjegyezte, talán csinál egy másik filmet, míg nekieshetnek a Pacific Rim 2-nek.

Csúszik az új Star Trek is

A tervezettnél később, 2016. július 22-én kerül mozikba a Star Trek Beyond. Habár a film az eredeti tervek szerint július 8-án mutatkozott volna be, és így nem is beszélhetünk nagy csúszásról, üzleti okokból egészen biztosan jó döntést hoztak a készítők.

Az új Star Trek premierje így nagyjából egybeesett volna a Warner Tarzan-filmjével, és az utóbbihoz már be is foglalták az amerikai IMAX-termeket. Az IMAX-vetítések nagyon jól tejelnek, és mivel a Star Treket így nem játszhatták volna IMAX-ben, a stúdió inkább a késés mellett döntött.

Az új filmet egyébként Justin Lin rendezi, miután J.J. Abramsnek minden idejét elviszi az új Star Wars.

Új előzetest kapott a Steve Jobs-film

A nemes egyszerűséggel Steve Jobs címmel futó mozi Amerikában októberben, nálunk csak január 14-én mutatkozik be. A főszerepben Michael Fassbender, Kate Winslet és Seth Rogen.


Sorozat készül a Taken alapján

Az NBC abban bízik, hogy nem unjátok még a Taken-szériát, ugyanis Luc Besson vezetésével tévésorozatot forgatnak majd a filmek előzményeiről.

A sorozatról nem sokat tudunk, de az biztos, hogy az univerzuma azonos lesz a mozikban látottal, és a főszerepet Bryan Mills CIA-karrierje kapja benne. 

10.
10.
roli33
"Nem arról van szó, hogy új rovatot indítanánk..."
Pedig simán maradhatna. Szerintem sokakat érdekelnek a filmes hírek is. Tudom, arra ott vannak a filmes oldalak (pl. cinestar) de hetente, kéthetente lehetnének ilyen szösszenetek.
9.
9.
Cipo3
P. RIM egy remek film volt. Örülök a fojtatásnak.
8.
8.
DON GONDOCS
http://filmdroid.hu/2015/09/halvany-esely-meg-van-robotzsaru-folytatasra/
Talán ezis bejön. Igen lüzelébe sem ér az eredetinek. De a maga stílusában kifejezetten jó volt.
7.
7.
drat576
Jók ezek a filmes szösszenetek, remélem maradnak. Keep it up bros.
6.
6.
n_csacsi
Az új ST-re kíváncsi leszek, főleg, hogy nem Abrams rendezi, imádtam az első két részt pedig inkább vagyok SW-s, mint ST-s...

A Taken sorozat tutira kimarad az életemből...az első része a filmnek tetszett, de a többi 2 már nem...ugyanolyan volt, mint a Másnaposok...
3.
3.
QuartoDestra4
taken sorozat... minden héten másik családtagját rabolják el? :D
1.
1.
mestermagyar
Mai sorozatok mentsvára, hogy sokszor sikerül valami értékelhetőt lerakni. Ami régen 3 órás lassú film volt, az ma a sorozat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...