Heroes Over Europe

A Heroes of the Pacific folytatása a Transmission Gamestől, mely PC-re, PS3-ra és X360-ra jelent.i
Típus: Repülõ szimulátor, Világháborús

Heroes Over Europe

Ha nincs ló, jó a szamár is – tartja az örökzöld közmondás. Az IL-2 Sturmovik legújabb része, az utánozhatatlanul fantasztikusra sikerült Birds of Prey nem jelent meg PC-re, de néhány hét késéssel megérkezett helyette a Heroes Over Europe, mely kitömve az orosz nagytestvér által keltett űrt, az öreg személyi számítógépet használóknak is elhozott egy szeletet a második világháború dogfighter ütközeteiből. És ha már az állatos bölcsességeknél tartunk, jó nagy szamár az, aki ezt a játékot megveszi!

Hétfő esti galériafrissítés

Ma esti galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint az Assassins Creed 2, a The Witcher 2, a Gran Turismo 5 vagy a James Cameron's Avatar.

Hétfő esti galériafrissítés

Ma esti összeállításunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint a Modern Warfare 2, a DC Universe Online, a Lost Planet 2, a Tekken 6 vagy a DJ Hero.

Vasárnap esti galériafrissítés

Hétvégi összeállításunkba olyan címek kerültek, mint a Brink, a Dirt 2, az F1 2009, a Final Fantasy XIII, a Ninja Gaiden Sigma 2 vagy az új IL-2 Sturmovik.

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

Beindult az őszi szezon! A héten érkezik a Need for Speed: Shift, a Marvel: Ultimate Alliance 2, az NHL-játékok, a Wet és egy rakás lemaradt PC-s port.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőségesnek hétnek nézünk elébe, megjelenik többek között a Colin McRae: DIRT 2 és a The Beatles: Rock Band, a mozikban pedig az új Végső állomás ijesztget majd.

Hétvégi galériafrissítés

Hétvégi összeállításunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint a Dawn of War 2, a Race Pro, a Ghostbusters vagy a Star Wars: The Force Unleashed.

GC 2008: A harmadik nagy galériafrissítés

Megérkezett a harmadik nagy adag screenshot az idei GC-ről. Van Fallout, Damnation, LEGO Universe, Naruto, Wheelman, meg mindenféle egyéb finomság.

Bemutatkozik a Heroes Over Europe

Az Atari és a Red Mile Entertainment a minap jelentette be, hogy készül a Heroes of the Pacific folytatása PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.