Stoked

Az Alaska Alien után újabb snowboardos játék érkezik az osztrák Bongfishtől. A Stoked: Snowboarder ezúttal kizárólag Xbox 360 konzolra készül.
Típus: Snowboard, Sport

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár észrevehetően kezd lecsengeni a nagy őszi játékáradat, azért még mindig akad egy-két érdekesség az ínyencek számára - ilyen PSP-s Tekken 6 is.

Stoked

Majdnem háromnegyed év telt el azóta, hogy a Stoked megjelent az Egyesült Államokban. Áhítattal tekintettünk rá, átkoztuk a régiózárat, s míg hozzánk csak most érkezett meg a játék, addig az NTSC-sek idén novemberben már megkapják a Big Air Edition változatot is, friss versenyekkel, új hegyekkel, 2010-es ruhákkal, és megnövelt FPS-sel. De az élet már csak ilyen, a játékgyártók utálják Európát!

A heti játékmegjelenések

Remek hét a mostani, hiszen számos olyan megjelenés vár ránk a következő napokon, amelyekért megéri majd felkelni aznap és feltörni értük a malacperselyt.

Gyengén indul az év, alig lesz játékmegjelenés

Gyengén indul az idei év is, három-négy kivételtől eltekintve semmi normális megjelenés nem lesz januárban. Aztán lassan, de beindul majd a piac.

Szerda délutáni galériamánia a Gamekapcson

Mai felhozatalunkban Afro Samurai, Dragon Age, Naruto, Skate 2, Spider-Man, Warhammer: Dawn of War 2, és még megannyi minden. Lesd meg!

GC 2008: Stoked bejelentés premier képekkel

Az Alaska Alien után újabb snowboardos játék érkezik a Bongfishtől. A Stoked: Snowboarder ezúttal kizárólag Xbox 360 konzolra készül!