GC 2008: Stoked bejelentés premier képekkel

  • Írta: Daks
  • 2008. augusztus 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Alaska Alien után újabb snowboardos játék érkezik a Bongfishtől. A Stoked: Snowboarder ezúttal kizárólag Xbox 360 konzolra készül!
Az Alaska Alien után újabb snowboardos játék érkezik a Bongfishtől. A Stoked: Snowboarder ezúttal kizárólag Xbox 360 konzolra készül!

Időjárás változás, 45 négyzetmérföldnyi nyílt hegyvidék, szponzor menedzsment, száguldás, és kőkemény snowboard életérzés - ezek jellemzik a ma bejelentett Stoked: Snowboardot, melyből már be is futottak az első képek! Megjelenés novemberben.
5.
5.
laca009
ne feled egy zörgö és dvd karcolo dobozra
4.
4.
laca009
na ja a fizika az számít de nagyon én élek halok a physic testelő prgikért és amiben van fizaikai motor játékok hát igen ez a gta 4 amiben nagyon sokat fogok szorakozni a europia ragdolljával:) tök jó mert az europia az nem is teljessen ragdoll hanem olyan mint egy ember hogy van reakcioi ha elesik:) remélem ha ez meg jelenik valamikor pc-n akkor ilyen lesz mert kiszámithatatlan lehet hogy pc-re is fog jönni :) de ha nem ....... akkor a fejelsztö urakat be perelem azzal a váddal hogy milyért nem készitik el ezt a még látszatra jó játékot pc(multiplatformra) :))))
2.
2.
Glek
Kirááály! Csak kapjunk normális fizikát. :) Grafika már majd hogy hidegen hagy, csak fizika kell kedves fejlesztő urak. :)
1.
1.
laca009
na szép remélem ez a graf szét vágja az összes x360-t mert a ps3-ak már a gta 4-töl be döglöttek és a x360-ak is ettöl meg a cd is szét folyk anyira fel fog hevülni xD jó rrod javítást ha meg jelenik xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...