Castlevania: Lords of Shadow PC, PS3, X360

A Konami gondozásában készülő sötét tündérmese, amely 2010-ben jelenik meg Playstation 3-ra és Xbox 360-ra - a játékhoz több DLC is elérhető. Később PC-s változat is készült belőle.
1363597211

PC-re is jön az első Castlevania: Lords of Shadow?

Bár a folytatás már biztosan napvilágot lát számítógépeken is, eddig még semmi hír nem volt arról, hogy a 2010 októberében konzolokon megjelent előd PC-re is megérkezik. Egészen mostanáig.
1347953400

Készül a Castlevania-film

Nem éppen abból a forrásból, ahonnan várnánk, de megerősítették a tényt, hogy végre tényleg készül a Castlevania-mozi. Legalább hat éve küzdenek fele különböző rendezők és stúdiók, úgy tűnik azonban, hogy a projekt már legalább a szereplőválogatáson túl van.
1340967600

Castlevania - megbánták a DLC-ket

Siker volt a Castlevania: Lords of Shadow, nem csoda, hogy jön a folytatás. A második rész előtt azonban kaptunk még két DLC-t, ami nem nyerte el mindenki tetszését. Most a Konamitól azt is megtudjuk, miért nem sikerültek jól: kapkodni kellett velük, és sosem voltak betervezve.
1337752800

E3 2012: Jöhet a Castlevania: Lords of Shadow 2 is

Új információk láttak napvilágot a tegnap már kivesézett Castlevania: Mirror of Fate-tel kapcsolatban, egyúttal ma már a Castlevania: Lords of Shadow 2 készültéről is szólnak a pletykák. Nagyon úgy fest, hogy az E3-on duplán tér vissza a Konami klasszikus sorozata. Örülünk?
1337684452

E3 2012: Castlevania: Mirror of Fate bejelentés?

Egyelőre még nem tisztázott, hogy a Castlevania milyen formában térhet vissza, ami érthető is, hiszen egyelőre pletykaként tekinthetünk arra, hogy mi rejtőzik a Konami által levédetett Mirror of Fate domainnév mögött. Egyes források szerint egy 3DS-re érkező 2D-s mellékágat takar.
1333432805

Úton a Caslevania: Lords of Shadow folytatása?

David Cox, a Caslevania: Lords of Shadow producerének Twitter-oldalán felbukkant jelek szerint folytatást kap a Lords of Shadow. Bár semmi konkrétum nincs még, Cox azt ígérte, hogy hamarosan bejelentik, miért is utazott nemrégiben Erdélybe, Drakula földjére.
1307097000

Végre jön a Castlevania második DLC-je

Az újragondolt Castlevania pont időben reformálta meg a haldokló sorozatot: Hideo Kojima és a spanyol fejlesztők szép munkát végeztek, ám a DLC-k kiadásával már kissé nagyobb gondban vannak. A rajongók viszont végre megnyugodhatnak: egy héten belül érkezik a második tartalmi csomag.
1300194006

Dátumot és trailert kapott a Castlevania DLC-je

Megannyi halasztás után lassan révbe ér a tavalyi év nagy meglepetésének kikiáltott Castlevania: Lords of Shadow első letölthető tartalma, mely a Reverie névre hallgat. Március legvégén válik elérhetővé a vámpírvadászoknak kedvező csomag Xbox Live-on és PSN-en - erősítette meg a Konami.
1297932000

Márciusra csúszik a Castlevania első DLC-je

Alapvetően a Castlevania DLC-i nem tartoznak a világ legfontosabb dolgai közé, mint ahogy a márciusig eltolt megjelenési határidő sem jelent valami hatalmas nagy késést. De mivel a Gamekapocs stáb komolyan Castlevania-fanatikus brigád, így azért nem mehetünk el mellette szó nélkül.
1296478800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Csodát még mindig ne várjunk, a nagy címek továbbra is váratnak magukra, de a letölthető játékok és a DLC-k szerelmesei rábukkanhatnak majd néhány ínyencségre a héten: a napokban jön többek között a Call of Duty: Black Ops és az új Castlevania kiegészítője is.