EyeToy Play: PomPom Party

Az EyeToy Play: PomPom Partyban igazi cheerleader lányokká avanzsálhatunk. Mozgásunk helyességét a PS2-es EyeToy kamera követi figyelemmel, úgyhogy hibátlan tanárunk lesz!
1308574800

Élen nyitott itthon a Duke Nukem Forever

Ahogy az várható volt, az új Duke Nukem fogta magát, és letarolta a hazai toplistákat is, noha a magyar közönséget legalább úgy megosztotta a lassan másfél évtizede készülő folytatás, mint bárhol máshol. A hét másik újonca az inFamous második része volt, ő is jól kezdett.
1305612000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Kicsit megkésve, de szállítjuk nektek a legutóbbi hazai játékeladási toplistákat. Az összesített felhozatalban nem történt sok meglepetés, csak egy-egy platformon volt egyáltalán olyan új belépő, amelyik érdemes volt a legjobb tíz közé való bekerülésre. A hét legjobbja a Battlefield: Bad Company 2 volt.
1303223400

Még mindig vezet itthon a Crysis 2

Nem csillapodik a Crysis 2 iránti lelkesedés, a Crytek FPS-e majdnem ugyanott tart, ahol elkezdte: bár a PC-s eladások visszaestek valamivel, a konzolokon még mindig a játék vezet, és ez az összesítésben is elegendő volt az aranyéremhez - bezzeg a Shift 2: Unleashednek nem jött össze.
1298386117

Első helyen nyitott itthon a Test Drive Unlimited 2

Bár várakozásainkhoz képest kissé alul teljesített, a Test Drive Unlimited második részére rengetegen voltak kíváncsiak itt, Magyarországon is. A játék kapásból az összesített toplista élén nyitott, ezzel pedig maga mögé utasította a World of Warcraftot és a FIFA-t is.
1297782000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Tiszavirág életű volt a Dead Space 2 uralkodása, mert bár a Visceral horrorjátéka még mindig népszerű a hazai vásárlók körében, a World of Warcraft előfizetői kártya - a változatosság kedvéért - hamar visszavette a vezetést. A dobogó harmadik fokára a Kinect Sports állhatott fel.
1296486000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Befutottak a legfrissebb hazai játékeladásai toplisták, s bár a csúcstartó még mindig a World of Warcraft előfizetői kártyája, néhány érdekes változás történt az elmúlt héten: a Kinect Sports például egészen a második helyre kapaszkodott fel, ami egyúttal a Kinect hazai sikerét is kiválóan prezentálja.
1288859435

EyeToy-videóval szúr oda a Kinectnek a Sony

Amerikában mától lehet megvásárolni a Microsoft legújabb mozgásérzékelős kameráját, a Kinectet, ennek apropójából pedig a Sony is reklámhadjáratba kezdett - természetesen a másik oldalon. Videóinterjú következik az EyeToy-ról, amely végül a Move ajnározásával ér véget - ötletes!
1285507329

Az élen nyitott itthon a Halo: Reach

Rögtön az első helyen nyitott a hazai játékeladási toplistán a Halo: Reach. Bár a sorozat előzményeit elmesélő rész továbbra is Xbox 360-exkluzív, a játék nem csak az xboxos, hanem az összesített listán is jól szerepelt, neki köszönhetően pedig a Halo Wars eladások is a magasba szöktek.
1277750520

Harmadik a hazai toplistán az új Prince of Persia

Harmadik helyen nyitott itthon a PC-s Prince of Persia: The Forgotten Sands, így aztán a jó PS3-as és X360-as szerepléssel együtt az összesített listán is dobogós lett.
1264530360

Hazai eladási toplista - negyedik az új Army of Two

Negyedik helyen nyitott a legújabb eladási toplistán a két hete boltokba került Army of Two: The 40th Day. Három ok miatt csúszott le a dobogóról.