Még mindig vezet itthon a Crysis 2

  • Írta: fojesz
  • 2011. április 19.
  • Toplista
Link másolása
Nem csillapodik a Crysis 2 iránti lelkesedés, a Crytek FPS-e majdnem ugyanott tart, ahol elkezdte: bár a PC-s eladások visszaestek valamivel, a konzolokon még mindig a játék vezet, és ez az összesítésben is elegendő volt az aranyéremhez - bezzeg a Shift 2: Unleashednek nem jött össze.

A Shift 2: Unleashed a második helyen nyitott - éppen a Crysis 2 mögött - a múlt héten, most már viszont csak a nyolcadik helyet tudhatja magáénak. Más kérdés, hogy pár hétig még így is bennmarad a legjobb tíz között, ezért az Electronic Artsnak nincs miért aggódnia. A Crysis 2 szereplése viszont bámulatos, az FPS megint az élen végzett, igaz, PC-n már megelőzte a World of Warcraft, a Battlefield: Bad Company 2 és a The Sims 2 - azért a nyereség jórészt még így is házon belül marad, nem?

Összesített:

1. Crysis 2
2. World of Warcraft (előfizetői kártya)
3. Battlefield: Bad Company 2
4. LEGO Star Wars III: The Clone Wars
5. The Sims 2
6. Assassin's Creed: Brotherhood
7. FIFA 11
8. Shift 2: Unleashed
9. Call of Duty: Black Ops
10. Dragon Age II


PC:

1. World of Warcraft (előfizetői kártya)
2. Battlefield: Bad Company 2
3. The Sims 2
4. Crysis 2
5. FIFA 11
6. Assassin's Creed: Brotherhood
7. Shift 2: Unleashed
8. Medal of Honor - 10th Anniversary
9. LEGO Star Wars III: The Clone Wars
10. Assassin's Creed


PlayStation 2:

1. Transformers: Revenge of the Fallen
2. Call of Duty: World at War
3. Kung Fu Panda
4. Spider-Man: Web of Shadows
5. Tomb Raider: Legend
6. Madagascar: Escape 2 Africa
7. Star Wars: The Force Unleashed
8. Bakugan: Battle Brawlers
9. EyeToy Play: PomPom Party (pompommal és kamerával)
10. Ghostbusters: The Video Game


PlayStation 3:

1. Crysis 2
2. Shift 2: Unleashed
3. LEGO Star Wars III: The Clone Wars
4. Killzone 3
5. Call of Duty: Black Ops
6. F1 2010
7. Gran Turismo 5
8. Assassin's Creed: Brotherhood
9. Dragon Age II
10. Dead Space 2


PlayStation Portable:

1. LEGO Star Wars III: The Clone Wars
2. Star Wars: The Force Unleased
3. Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes
4. Transformers: Revenge of the Fallen
5. God of War: Ghost of Sparta
6. Gangs of London
7. Star Wars: Battlefront - Renegade Squadron
8. Ghostbusters: The Video Game


Nintendo Wii:

1. LEGO Star Wars III: The Clone Wars
2. Super Mario Galaxy 2
3. Wii Party
4. Mario Kart Wii
5. Mario & Sonic at the Olympic Winter Games
6. Mario Sports Mix
7. Bakugan: Battle Brawlers - Defenders of the Core
8. EA Sports Active
9. Harry Potter és a Halál ereklyéi - I. rész
10. Mario Party 8


Nintendo DS:

1. Pilotwings Resort (3DS)
2. Pokemon SoulSilver Version
3. New Super Mario Bros.
4. Nintendogs + Cats: French Bulldog and New Friends (3DS)
5. Super Street Fighter IV (3DS)
6. The Sims 3
7. Call of Duty: Black Ops
8. LEGO Star Wars III: The Clone Wars (3DS)
9. Mario Kart DS
10. Nintendogs + Cats: Toy Poodle and New Friends (3DS)


Xbox 360:

1. Crysis 2
2. LEGO Star Wars III: The Clone Wars
3. Kinect Sports
4. Shift 2: Unleashed
5. Halo Wars
6. Dance Central
7. Assassin's Creed: Brotherhood
8. Alan Wake
9. Forza Motorsport 3
10. Halo 3

39.
39.
Hubert Cumberdale
#38: Szerintem csak ízlések és pofonok. Valaki azt nézi milyen lehetett volna és akkor jogosan háborodik fel, én meg azt nézem milyen lett és azt mondom tetszik amit látok attól függetlenül, hogy lehetett volna jobb is, mert az tény, hogy a battlefield 3 is megjelenik konzolra, de azokon le lesz butítva nem gyengén. Szóval tény, hogy tudtak volna jobbat is, de talán majd a harmadik részben...
38.
38.
#hubert: Irtam egy regényt, azt letöröltem :)

Rövidre fogva talán azt tudnám mondani, hogy olyan ez, mint amikor a hülye-gyerektől elveszik a játékát, majd adnak neki egy "majdnem ugyanolyat". El lesz vele, még talán tetszeni is fog neki, de mégsem ugyanaz és keserű marad a szájíze.

Csak annyit tennék még hozzá, hogy mi pc-sek a 2007-es eredeti fejlesztése helyett kaptunk 2011-ben egy 2005-ös pc-re butított valamit, (512mb-ramra, meg ati x1900-ra :))) Amit érezni kell: hogy milyen volt és milyen lehetett volna (amilyet kommunikáltak), ehhez képes nem olyan lett ! :(
37.
37.
Hubert Cumberdale
#34: néma karakterrel nincs gáz szerintem. (Half life)
Az földönkívüliekről meg annyit, hogy az első részben kiderül, hogy ott a hegyben egy több ezer éves űrhajó van, több ezer éves földönkívüliekkel, és az evolúció és a technikai fejlődése náluk is működik szerintem.
36.
36.
XDannyL
#35: Minek? JACUZZIII!!! xD
35.
35.
#10: Mutter meg takarított utánad vagy hogy? :D:D
34.
34.
Dcrysis02
#32: http://forum.hwsw.hu/topic/157540-crysis-2/page__st__240__gopid__6932982#entry6932982
33.
33.
kekszesember
Azt nem értem, hogy a shift 2 mért nyolcadik??? Egyzser hetedik(pc), egyszer második(ps3) és egyszer negyedik(xbox360), és akkor az összes konzolt felsoroltam amin van, ebből hogy lett nyolc???
32.
32.
Hubert Cumberdale
Dcrysis: Mért nem olyan jó mint az első rész? Csak kérdezem, mert eddig csak a bugokat soroltad, de most elmondanám, hogy az első részben is volt nem kevés. Sőt! Nekem ott volt ilyen bugom, hogy egy résznél mindig bele estem a földebe. A Warsba meg most is vannak ilyenek, SŐT!!!! A warsban sokkal több bug van mint a cry 2 multijában. Kezdve a fegyver nélküli ellenfelektől, akik ugyan úgy lövöldöznek, a fel nem robbanó gránátokon át az eltűnő rakétákig rengeteg hiba van benne 5 ismétlem 5 patch után is! Akkor most miről is beszélünk? És igen engem is idegesít, hogy elvesznek a pontjaim, meg a feloldott tartalmak de, ha összességében nézzük a játékot,( ami szerintem nem egy battlefield, hogy ilyenkor a multira gondolj) egy nagyon jó gamma. A storyra azt mondják gyenge. Most komolyan mivel gyengébb mint az első részé, ahol minden pályán volt fél percnyi story? Meg ne fikázza már az a storyt aki nem is tud angolul ergo nem is értett belőle csak annyit amennyit szöveg nélkül is le lehet venni. A grafika meg ne legyen már mérvadó! Szerintem azok fikázzák a játékot, akiknél az első rész maxon futott és rajíthattak, hogy nekik jól fut nekünk meg nem, és most ezzel már nem vághatnak fel a második résznél.
31.
31.
hedzsooo
#28: ...Viszont legalabb jol porog ! XD ^^
28.
28.
Joc1
#23: Nem azért haver de te beszívtál? xD Nagyon pörögsz :D
27.
27.
Yami
Azért szép lassan fogy az Alan Wake is...
26.
26.
Dcrysis02
#22: MyCrysis/Fórumok

RENGETEG ember panaszkodik hogy folytonos szerver hibák vannak, elvesztik a többjátékos módban szerzett szintüket, CrossFire/SLi módban tapasztalt hibák, a menüben duplán játszódik le a zene, elhalálozás után nem lehet fegyvert váltani, rengetek a csaló a többjátékos módban, stb.

Alig találok szervereket, vagy irtó nagy a ping, vagy pedig az a kevés szerver ami aktív, tele van. Hamar vége lesz ennek.
25.
25.
johnnydick
24.
24.
LINK 21
látom még alant is veszik helyes ..jó jó ....legalább lesz folytatás :D
23.
23.
LINK 21
sztem zsír anyag... 9 pont ... x 360 vettem ...semmi extra hiba ...most az h az ai néha rakoncátlankodik de téll ritkán....de ha nem akk odapattint a rendszernek ..a katonák be**arás jól viselkednek..hihető :) ahm majdnem minden játékban megtalálható ez a hiba ....vagy sokkal bitangabb hibák .. stb :D ..ahm kérdem én minden játék tökéletes ? .!! ...néhányan savaznak itt mindent ...nem tetszik ...akk nem ....fps fanoknak kötelezőőőőőőőőőőőő !!!! ... ahmm a lettttőőőtőöőöőögetős nem veszek semmit kis gyerekek meg ne fúúúúúúúúúúúúúhhhzzanak h nem tom befejezni a x - y pályát ... úgy kell neked :D :D ....Nahh de hajrá ea ... :D ..beleadtak mindent ..:) ahm sztem örüljünk h kijött eme game :) majd jön a rage ...majd azt is lesz aki le**ádja :D pedig rossz valszeg nem lesz :D nah de mind 1 :D ... örülök h vezet a cry..:) cry -ról jut észbe ..a far cry 2 nah az téll nem volt nagy eresztés a graffon kívűl...mert dög .-eszméletlen .dög -unalom volt :D ..sims na az az igazi értelmetlenség...:S ... ez leköt vkit ? szórakoztat ? ...hosszassan .. ? ..előveszed ne adj isten 1 év múlva ...vissza gondolsz majd rá vha ? ...stb..nem hinném ... és veszik mint a bambit :S
22.
22.
Dresa
#20: Pcn se tapasztaltam semilyen ekkora bugot, sőt körbe köbe futkosó katonákat sem, egyedül az AI volt néha gyerekes, de hol nem?
21.
21.
K2 The Highest
A Crysis simán megérdemli a helyet...Nagyon jó játék lett...Nálam sem volt egy bug sem. Origival tolom:)
20.
20.
Dcrysis02
#17: Én ezt kizárólag a PC-s verzióra értettem. Értesüléseim szerint a konzolos változatoknál nem tapasztaltak ilyen nagy bugokat.

Élvezni élvezheti, de vannak jobb játékok amikkel talán jobban elszórakozik mint ezzel.
19.
19.
Berencsit
#16: hát ja. azt én se értettem soha., :D persze azt értem, hogy ahhoz hogy játszhass vele, megkell venni mittimoén havonta azt a cuccot.. de az nem a Game. szóval az elvileg nem a játék eladása.
18.
18.
falselight
#17: szerintem nem kell ahhoz hc-crysis rajongónak lennie, hogy élvezhesse a játékot. a konzolos emberek nagyrészének például nagyon tetszik, leginkább a multija miatt.
17.
17.
Dcrysis02
#15: Ha nem vagy die hard Crysis rajongó akkor szerintem nyugodtan kihagyhatod. Vannak (meg lesznek) most jobb játékok a piacon. A Portal 2-őt már alig várom. :S
16.
16.
Joc1
A WOW előfizetői kártyát tényleg nem kéne számolni :D
15.
15.
Joc1
#12: most komolyan csak annyiból állt a videó hogy üvöltik azt hogy MOVE UP!!, GO!! xD
az első bejött de ezt még ki sem próbáltam, majd meglátom hogy megveszem-e, de most félre kell rakni a pénzt más gémre :S
14.
14.
Gorre
Meddig vesznek még az emberek Sims 2-őt? Minek kell ennyi mindenkinek virtuális élet? Vagy a WoW mellé vesznek egy Sims 2-őt is?
13.
13.
Dcrysis02
#10: Hát én MINIMUM olyan jó játékot vártam mint a Crysis. Csalódtam. Sznob vagyok, amiért azt szerettem volna ha jobb lesz az elődnél?

A bugról meg annyit hogy valszeg az egyik szkript megadta magát, és agyhalott lett a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...