Quantum Theory PS3

A Quantum Theory egy külső nézetes akciójáték a Tecmotól, a producer pedig nem más, mint a Fatal Frame sorozat megalkotója, Keisuke Kikuchi.

Határozatlan ideig csúszik a Quantum Theory

A Koei akciójátéka március végén jelent volna meg az eredeti tervek szerint, viszont néhányan tudni vélik, hogy határozatlan ideig csúszni fog a boltokba kerülés.

Hétfő délutáni galériafrissítés közel 200 új képpel

E heti összeállításunkban olyan címek szerepelnek, mint a Final Fantasy XIII, a Nier, a Mass Effect 2, a Transformers: War for Cybertron vagy a Supreme Commander 2.

Óriási galérafrissítés hétfő reggelre

Új Army of Two, Darksiders, Gran Turismo 5, Just Cause 2, Mass Effect 2 és Quantum Theory képek várják többek között az érdeklődőket e heti összeállításunkban.

Quantum Theory a Microsoft konzoljára is

Eddig úgy volt, hogy csak a Sony konzoljára érkezik a Fatal Frame sorozat atyja által megálmodott játék, ám ma bejelentették, hogy Xbox 360-ra is megjelenik.

TGS 2009: Az utolsó galériafrissítés

Véget ért a Tokyo Game Show 2009, képekből pedig ezúttal sem volt hiány - második, s egyben sajnos utolsó összeállításunk viszont nagyon jóra sikerült.

E3 2009: Még több videó a legjobb játékokról

Crysis 2, DJ Hero, Forza Motorsport 3, Quantum Theory, Rabbids Go Home, Shadow Complex, The Beatles: Rock Band és Tony Hawk: Ride - és még mindig nincs vége!

E3 2009: Friss screenshotok nyitónapra

Újabb nagy adag kép érkezett, benne olyanok, mint APB, Army of Two, Brutal Legend, Halo, Mass Effect 2, RUSE, Splinter Cell, vagy Tony Hawk: Ride.

Quantum Theory látnivalók

Új látnivalók érkeztek a külső nézetes Playstation 3 exkluzív játék kapcsán, amely a Quantum Theory nevet viseli, producere pedig a Fatal Frame sorozat megalkotója.

Quantum Theory - új PS3 játék a Tecmotól

Bemutatkozik a Quantum Theory, mely egy PS3 exkluzív külső nézetes akciójáték, a producere pedig nem más, mint a Fatal Frame sorozat megalkotója, Keisuke Kikuchi.