No More Heroes 2: Desperate Struggle

Travis Touchdown legújabb kalandjai, még mindig kizárólag a Nintendo Wii-n.
Típus: Akció, Kardozós

PC-re tart az első két No More Heroes

Úgy tűnik, hamarosan PC-n is elérhetővé válik majd az eredetileg Nintendo Wii-re kiadott No More Heroes és No More Heroes 2: Desperate Struggle - legalábbis erről árulkodik az ESRB besorolása.

Ez történt az októberi Nintendo Direct Minin

Az októberi Nintendo Direct Mini: Partner Showcase-szel lezárul a külsős fejlesztőknek szentelt streamek sora. A bő negyedórás adás felfedett néhány olyan játékot is, amelyek a cloud gaming segítségével lesznek játszhatók Switchen.

PS4-es remastert kaphat az első két No More Heroes

Goichi Suda, a No More Heroes-széria atyja egy friss interjúban megszellőztette a No More Heroes és a No More Heroes 2: Desperate Struggle HD-remasterének ötletét. A fejlesztő már javában folytatja a tárgyalásokat a kiadóval.

No More Heroes 2: Desperate Struggle

Három év telt el azóta, hogy Travis Touchdown leszámolt a szupertitkos United Assassins Association minden rosszfiújával, és ezzel ő lett a világ első számú bérgyilkosa. Azonban míg mások többnyire pezsgőben fürdőzve ünneplik ezt a kinevezést, és mindent megtesznek azért, hogy megtartsák a címüket, hősünk a végső csatát követően egyszerűen meggondolta magát, és otthagyta az egész szervezetet. Hiszen mi értelme lehet egy olyan klubnak, ami arról szól, hogy megöljük a másikat? Semmi.

Nem lesz több No More Heroes játék

A Cubed3 magazin munkatársai a hétvégén mikrofonvégre kapták a Suda51 főnökét, aki elmondta, hogy pontot tesznek a No More Heroes című sorozatuk végére.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Remek hétnek nézünk elébe: boltokba kerül végre a Mass Effect folytatása, megjelenik a MAG és újra Travis bőrébe bújhatunk a No More Heroes 2-ben.

Giga galériafrissítés hétfő estére

Komoly címek kerültek e heti összeállításunkba: van itt Dragon Age, Ratchet & Clank, Star Trek Online, Force Unleashed és még messze nincs vége!

Mozgásban a No More Heroes 2

Desperate Struggle alcímmel készül a No More Heroes folytatása, mely legalább annyira stílusosnak ígérkezik, mint nagysikerű elődje - a Wii egyik legjobbja, kétségtelen.

Hétvégi nagy galériafrissítés

Hétvégi galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint a Dark Void, a Dirt 2, Gran Turismo 5, a Mass Effect 2, az Avatar vagy az új Red Faction.

E3 2009: Mozgásban a Ubisoft legjobbjai

Bár Mast3rmind kolléga jelentése szerint a Ubisoft csúnyán leszerepelt az idén, néhány ütős trailer mellett mégsem mehetünk el szó nélkül - következzenek most ők.