Ez történt az októberi Nintendo Direct Minin

  • Írta: gorien
  • 2020. október 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Az októberi Nintendo Direct Mini: Partner Showcase-szel lezárul a külsős fejlesztőknek szentelt streamek sora. A bő negyedórás adás felfedett néhány olyan játékot is, amelyek a cloud gaming segítségével lesznek játszhatók Switchen.

Az év utolsó Nintendo Direct Mini: Partner Showcase-én ismét a Nintendo külsős partnereinek fejlesztései élvezhették a főszerepet, és noha azt nem tudni, készülnek-e még hasonlóra a japánok a saját játékaiknak is az év hátralévő részében, de most néhány meglepetést biztos elsütöttek. 


Az adásban képviseltette magát az Immortals: Fenyx Rising – ahogy azt eddig is tudtuk, december 3-án érkezik a hibridkonzolra. A Square Enix által készített Bravely Default II már nem tudja tartani az idei megjelenést, a fejlesztők a 2021. február 26-i dátumot célozzák. Rá egy hónapra, március 23-án kapjuk majd meg a következő Story of Seasons-játékot, a Pioneers of Olive Townt.

A kolóniaépítgetés szerelmeseit a Survivng the Aftermath várja majd Switchen 2021 tavaszán, de El Presidente szerepébe már 2020. november 6-tól belebújhatunk a Tropico 6 switches változatában. A Bakugan: Champions of Vestroia három nappal korábban, november 3-án jelenik meg, míg a pakliépítős Griftlands jövő év nyarán várható.

A Kirby-játékok mögött álló HAL Laboratory legújabb alkotása, a Part Time UFO mától elérhető Switchen. Hasonlóképp máris játszhatunk az eredetileg Wii-re megjelent No More Heroesszal és No More Heroes 2: Desperate Struggle-lel, a sorozat harmadik része pedig 2021-ben várható.

Szintén már ma elérhető a Nintendo eShopból a Hyrule Warriors: Age of Calamity demója, amelyből továbbvihetjük a mentéseinket a november 20-án esedékes teljes játékba.

Amire pedig talán kevesen számítottak volna: már ma játszható Nintendo Switchen a Control Ultimate Edition – Cloud Version a cloud gaming technológián keresztül, de a jövő év januárjára várható Hitman 3 is megkapja majd a maga Cloud Versionjét, bár ennek a megjelenési időpontját még nem ismerjük.

1.
1.
Turley
Mentem egy kört a control clouddal, zavarba ejtoen nem érzékelhető input lagg, viszont a switch ventilátorát olyan erővel maxra tolta amit még sose tapasztaltam ezért inkább kikapcsoltam mielőtt elolvad a gép
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...