Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic

A Ubisoft bukaresti stúdiójában a Tom Clancy's H.A.W.X. után gőzerővel készül a népszerű szimulátor ötödik része.
1656835200

Újabb tizenöt játék támogatásával hagy fel a Ubisoft

Idén már másodjára tart nagytakarítást a Ubisoft. A kiadó bejelentette, hogy hamarosan újabb tizenöt játék támogatásával hagy fel, és leállítja azok szervereit.
1312018642

A Ubisoft szerint sikeres volt a másolásvédelme

Bár a játékosok egytől-egyig rühellték a Ubisoft állandó internetkapcsolatot követelő másolásvédelmét, és a kiadó is eltávolította utólag több játékából a rendszert, a minap a PC Gamernek adott interjúban a szóvivőjük mégis sikeresnek értékelte a kezdeményezést, mert az visszaszorította a kalózokat.
1275563640

A Blizzard nem, a Namco támogatja a DRM-et

Olivier Comte, a Namco Bandai Partners vezetője a CVG-nek a napokban adott interjújában a DRM-mel kapcsolatos állásfoglalását is kifejtette.
1269784620

Kárpótolja a Ubisoft az új DRM áldozatait

Ingyen játékkal kárpótolja a Ubisoft azokat a játékosokat, akik a korábbi szerverleállások miatt nem tudtak játszani az új DRM által védett játékokkal, pedig megvették őket.
1268175600

Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic

Hetekig összezárva egy rideg fémkapszulában, a végeláthatatlan óceán közepén, miközben körülöttünk ellenséges hajók cirkálnak. A második világháborút a tengeren is meg kellett nyerni, erre a tengelyhatalmak is rengeteg pénzt költöttek, a német U-boatok egészen a háború végéig tizedelték az USA és Anglia között cirkáló hajóflottákat. Ám a fölény lassan visszájára fordult, hiszen azok a „farkasfalkák”, kik ’44-ben és ’45-ben kihajóztak, minden jel szerint a vesztükbe rohantak, s minden második U-boat végleg elsüllyedt.
1268049600

Leálltak a szerverek, nem indulnak a Ubi játékai

Erősödik a lincshangulat a Ubisofttal szemben, miután az állandó szerverkapcsolatot igénylő PC-s játékaik nem indulnak el, ugyanis leálltak a központi gépek.
1267980180

Friss képlopatok hóeséses tavaszi délutánra

A rossz hír az, hogy idén elmarad a tavasz, a jó pedig, hogy újabb szuper képek érkeztek a galériánkba. Backbreaker, Blur, FIFA, Kane & Lynch 2, Prison Break, Red Dead...
1267708920

Állítólag feltörték a Ubisoft új DRM-ét, a kiadó cáfol

A kalózoknak egy nap nem kellett ahhoz, hogy megkerüljék a Ubisoft új, állandó internetkapcsolatot igénylő védelmi rendszerét, igaz, a kiadó ezt nem ismerte el.
1267459560

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Remek hétnek nézünk elébe, boltokba kerül többek között a Bad Company 2, a Silent Hunter 5, a Supreme Commander 2 és a PSP-s Dante's Inferno is.
1260091920

Mozgásban a Silent Hunter ötödik része

Több mint kétperces kedvcsinálót adott ki a Ubisoft a Silent Hunter ötödik részéről, melyben szemügyre vehetjük a tengeralattjárós sorozat némileg megújult motorját.