Football Manager 2009

A 15 éves Football Manager sorozat legújabb, 2009-es darabja, ismét a SEGA-tól és a Sports Interactive-tól. A játékba rengeteg újítás került, így minden rajongóknak kötelező darab!
Típus: Foci, Menedzser

Beperelte a Manchester United a Segát

Bíróság elé viszi a Segát a Manchester United a Football Manager miatt, miután az csak a csapat nevét használta fel, a címerét már nem licencelte. A készítők szerint ezzel a korábbi években még semmi probléma nem volt.

Mi történt április elsején?

A húsvét alaposan rányomta a bélyegét a bolondok napjára, ettől függetlenül a Gamekapocs szokásához híven kisebb csokorban nyújtja most át nektek a legviccesebb kamuhíreket. Nektek mi volt a kedvencetek?

Folytatásokon gondolkodik a Sega

A Bayonettát, az Aliens vs. Predatort és az Alpha Protocolt is folytatná a Sega: a cég fejese egyúttal kijelentette, hogy muszáj lesz belehúzniuk X360 és PS3 fronton.

A heti játékmegjelenések

Remek hét várt ránk ezúttal is, hiszen az elkövetkezendő napokban érkezik az új Call of Duty, a Wrath of the Lich King, a Mirror's Edge és a Hello Kitty Daily is.

Tölthető a Football Manager 2009 demója

A SEGA és a Sports Interactive letölthetővé tette a Football Manager 2009 demóját. A program ízlés szerint két változatban is elérhető.