Homeworld 3 PC

A fejlesztés mögött álló Gearbox és Blackbird Interactive munkatársai szerint az elődökhöz méltó folytatást kapunk, mely nem csak a történet fonalát viszi tovább, hanem a 3D-s harcrendszer és a klasszikus RTS-es felépítés örökségét is.

Homeworld 3 - jöhet még egy kis gameplay?

A Gearbox a hétvégi PAX West apropóján kiadta a nemrégiben bemutatott Homeworld 3-előzetes bővített változatát, amelyben kiadós ízelítőt kapunk a stratégia játékmenetéből.

GC 2022: Újra mozog a Homeworld 3

A korábbi ígéreteknek megfelelően a Homeworld harmadik része is képviseltette magát a Gamescomon, méghozzá egy új gameplay trailerrel.

Mégsem jelenik meg idén a Homeworld 3

A jelek szerint a Homeworld folytatása kihagyja a Summer Game Festet, és már csak a Gamescomon fogjuk viszontlátni. Ezzel együtt a premier is csúszik - egészen a jövő évig.

TGA 2021: Végre mozgásban a Homeworld 3

Megkapta az első gameplay kedvcsinálóját a Homeworld-sorozat régóta várt harmadik része. Az biztos, hogy ha látványos űrstratégiára vágytok, errefelé kell keresgélnetek!

Nézd vissza a The Game Awards műsorát!

Hajnalban megrendezésre kerül az idei év utolsó nagy videojátékos eseménye, a The Game Awards. Az év legnagyszerűbb játékait ünneplő díjátadó során természetesen ezúttal is rengeteg új bejelentésre és látnivalóra számíthatunk.

Támogatói modellt vált a Homeworld 3

A Homeworld 3 a bejelentése után kampányt indított a Figen, ami egy Kickstarterhez hasonló platform, csak itt a támogatóknak esélye van befektetőkké is válni, hogy később részesüljenek a játék sikeréből. Ez az opció most azonban megszűnt.

Hivatalosan is bejelentették a Homeworld 3-at

A franchise huszadik születésnapjára olyan meglepetéssel készült a Gearbox csapata, amiről a legnagyobb fanok is csak álmodni mertek; 16 év kihagyás után folytatást kap a legendás űrbéli RTS.

GC 2019: Visszatér a Homeworld?

A Blackbird Interactive és a Gearbox csapata egy videóüzenetben jelezte, hogy a hónap végén esedékes PAX West rendezvényen egy speciális bejelentéssel szeretnék megünnepelni, hogy idén lett 20 éves a Homeworld.

HD-változatot kap a Homeworld első két része

A PAX Australia alkalmából a Gearbox Software bejelentette, hogy nem ül ölbe tett kézzel a nemrégiben megszerzett Homeworld-jogokon, hanem HD-változatot készít az RTS-széria első két részéből.

A Nordicé a Darksiders, a Gearboxnál a Homeworld

Kihirdették a THQ még el nem adott címeiért zajló aukció eredményeit is: két sorozat, a Homeworld és a Drawn to Life kivételével az összes megmaradt THQ-játék az osztrák Nordic Gameshez kerül.