Homeworld 3 PC

A fejlesztés mögött álló Gearbox és Blackbird Interactive munkatársai szerint az elődökhöz méltó folytatást kapunk, mely nem csak a történet fonalát viszi tovább, hanem a 3D-s harcrendszer és a klasszikus RTS-es felépítés örökségét is.
Típus: Stratégia, Ûr

Támogatói modellt vált a Homeworld 3

A Homeworld 3 a bejelentése után kampányt indított a Figen, ami egy Kickstarterhez hasonló platform, csak itt a támogatóknak esélye van befektetőkké is válni, hogy később részesüljenek a játék sikeréből. Ez az opció most azonban megszűnt.

Hivatalosan is bejelentették a Homeworld 3-at

A franchise huszadik születésnapjára olyan meglepetéssel készült a Gearbox csapata, amiről a legnagyobb fanok is csak álmodni mertek; 16 év kihagyás után folytatást kap a legendás űrbéli RTS.

GC 2019: Visszatér a Homeworld?

A Blackbird Interactive és a Gearbox csapata egy videóüzenetben jelezte, hogy a hónap végén esedékes PAX West rendezvényen egy speciális bejelentéssel szeretnék megünnepelni, hogy idén lett 20 éves a Homeworld.

HD-változatot kap a Homeworld első két része

A PAX Australia alkalmából a Gearbox Software bejelentette, hogy nem ül ölbe tett kézzel a nemrégiben megszerzett Homeworld-jogokon, hanem HD-változatot készít az RTS-széria első két részéből.

A Nordicé a Darksiders, a Gearboxnál a Homeworld

Kihirdették a THQ még el nem adott címeiért zajló aukció eredményeit is: két sorozat, a Homeworld és a Drawn to Life kivételével az összes megmaradt THQ-játék az osztrák Nordic Gameshez kerül.

Lezárult az aukció a THQ fennmaradó címeire

Április tizenötödikén lezárult a THQ fennmaradó frencsájzainak elárverezése - derült ki a minap nyilvánosságra került jogi dokumentumból. A csődbe jutott kiadó nagyjából 7 millió dollárt nyert az aukcióval.

Újabb THQ-aukciót tartanak

Áprilisban újabb aukciót tartanak a tönkrement THQ még gazdátlan címeire, így többek között a Darksiders, a Red Faction és a Homeworld sorsa is itt dőlhet el. Az eladások május közepére zárulhatnak le.

Megmentenék a Homeworldöt

Egy független fejlesztőcsapat jelenleg is arra gyűjt, hogy megvehesse az elmúlt években feledésbe merült Homeworldöt a romokban heverő THQ-tól. Két hét van hátra a kampányból, egyelőre nem állnak túl jól a srácok.

Elkészülhet a Homeworld harmadik része

Habár a Homeworld két része az űrstratégiák legjobbjai közé tartoznak, mégis sokáig bizonytalan volt, hogy idővel készülhet-e harmadik rész.