Under Siege PS3

A Seed Studios legújabb játéka, amely csak Playstation 3-ra jelenik meg, és egy a konzolokon igen ritka műfajt, az RTS-ek zsánerét fogja képviselni.
1306076779

Nem mindenkinek kedveznek az ingyen PS3-címek

A Sony a PlayStation Network többhetes leállásáért cserébe ajándék játékokkal lepte meg a PlayStation 3 és PlayStation Portable tulajdonosokat, más kérdés, hogy ezzel az akciójával a többi fejlesztőnek alaposan keresztbe tesz. Az érintettek panaszkodtak az Edge magazinnak.
1304330400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten nagyon laza napok várnak ránk, dobozos megjelenés szinte nem is lesz, inkább az online szolgáltatások felé kell fordulnunk, ha vállalható anyagot szeretnénk a magunkévá tenni mostanában. Lehetőségünk nyílik majd Danny Trejo bőrébe bújni, és Marty McFly legújabb kalandjaiba is belekóstolhatunk.
1303207202

Dátumot kapott az Under Siege

Szép csendben készült a Seed Studios RTS-e, el is feledkeztünk már róla, hogy már tavaly decemberben meg kellett volna jelennie. Pedig nem érdemes, hiszen az Under Siege azon ritka játékok egyike, mely a valós idejű stratégia műfajában hódit PlayStation 3-on. A hónap végén letölthető lesz.
1292234400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Most már teljes joggal állíthatjuk: megérkezett a karácsonyi uborkaszezon, a kiadók kifújtak, nincsenek nagyobb megjelenések. Azért letölthető játékok kínálatában akadhatunk egy-két gyöngyszemre, ezért ínyenceknek mindenképpen javasoljuk a lista tüzetes átböngészését!
1240950780

Screenshotok álmos kedd estére

Lefekvés előtt lássunk néhány friss screenshotot. Van Bionic Commando, Dead Rising 2, Fight Night 4, NFS: Shift, Resident Evil, Uncharted 2, meg minden más!
1233505740

Under Siege - az első részletek és látnivalók

Míg legutóbb Ghost kolléga jobb híján csak a játék létezéséről és weboldaláról tudott írni az Under Siege bejelentése kapcsán, addig mára befutottak az első képek és infók is.
1229855220

Under Siege bejelentés a Seed Studios által

A Seed Studios ma bejelentette legújabb játékát, amely csak a Sony konzoljára, Playstation 3-ra fog megjelenni, ám semmi egyebet nem tudni róla.