American McGees Alice

Alice varázslatos története American McGee sajátos, beteges stílusában elmesélve. Így sokkal jobb, higgyétek el!
1330444825

Ismét tündérmesés játékot készít a Spicy Horse

American McGee kínai csapata, a Spicy Horse nem mer elszakadni a jól bejáratott témaválasztástól: ismét egy jól ismert tündérmese kifordított változatát hozza el nekünk. A Grimm-mesék epizodikus kivetülései és az Alice: Madness Returns után az Égig érő paszuly is sajátos megközelítésbe kerül.
1307952000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az E3 miatt egy hetet kiestünk a heti játékmegjelenések rovattal - aki nem tudná, megjelent a Duke Nukem, már tesztünk is van róla -, de most újult erővel tértünk vissza: a héten jön az új Alice, a Dungeon Siege harmadik része és játékverziót kap a következő Transformers-film is.
1303135229

Alice 2 - tartalmazza majd az első részt is

Júniusban tíz év után visszatér American McGee legsikeresebb játéka, az Alice, egy újabb beteg csodaországbeli kalanddal. A fejlesztők a minap megerősítették, hogy a Madness Returns dobozában találhatunk egy kódot, mellyel konzolokra letölthető az első, 2001-es Alice is. Éljen!
1202159460

American McGee új játékon dolgozik

A sajátos módon feldolgozott Grimm-mesék mellett újabb játék fejlesztésébe kezdett American McGee saját, kínai székhelyű studiójával, a Spicy Horse Games-szel.
1155653580

American McGee véleménye a next-gen gépekről

A nagy játékfejlesztő guru, American McGee egy CVG-nek adott interjúban elmondta véleményét a mindenki által bálványozott next-gen gépekről. Nem semmi!