TimeSplitters: Future Perfect

A TimeSplitters harmadik, Future Perfect alcímet viselő epizódja már az Electronic Arts kiadásában jelent meg.

E3 2021: Otthon maradnak a Deep Silver nagyágyúi

Noha a Deep Silver anyacége, a Koch Media is külön E3-as műsorral készül idén, a kiadó már most leszögezte, hogy ne nagyon várjunk Dead Island-, Metro- vagy Saints Row-híreket tőlük.

Újraalakul a Free Radical Design

A Koch Media 2018-ban vásárolta meg a TimeSplitters jogait, és már akkor is állította, hogy nagy tervei vannak vele. Most újraalapítják a játéksorozat fejlesztőstúdióját, a Free Radical Design pedig hozzá is lát egy új rész készítéséhez.

Visszahozná a TimeSplitters-sorozatot a Crytek

Csak egyelőre még nem tudják hogyan. A cég szerint ez egy fontos cím számukra, s mindenképpen szeretnék, ha egyszer visszatérne, de egyelőre még keresik rá az alkalmat. Addig is az sincs kizárva, hogy kapunk egy nagyobb felbontásra húzott remake-et az előző részekből.

A Crytek kezében a Free Radical Design

Úgy tűnik végre megmenekült a Free Radical Design, ugyanis nem kisebb cég szerezte meg a fejlesztőcsapatot, mint a Crysist fejlesztő német Crytek.

Készül a TimeSplitters negyedik része

Öröm az ürömben, a Free Radical a sikervárományos Haze mellett régi sorozatára, a TimeSplitters-re is fordít energiát - ma megerősítették a negyedik rész készültét.

Ubisoft megállapodás a TimeSplitters -szel!

Az Ubisoft bejelentette, hogy megállapodást írt alá a TimeSplitters -szel egy következő generációs akciójáték fejlesztéséről..........!