E3 2021: Otthon maradnak a Deep Silver nagyágyúi

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 5.
  • Hír
Link másolása
Noha a Deep Silver anyacége, a Koch Media is külön E3-as műsorral készül idén, a kiadó már most leszögezte, hogy ne nagyon várjunk Dead Island-, Metro- vagy Saints Row-híreket tőlük.

Idén először a Deep Silver anyacége, a Koch Media is saját műsort tart az E3, illetve a Summer Game Fest apropóján, amelyre magyar idő szerint június 11-én, 21 órakor kerül sor. Noha a kiadók jellemzően akkor szánják rá magukat az ilyesmire, amikor tényleg nagyon sok mindent szeretnének mutatni, a cég már most leszögezte, hogy az ő nagyágyúi kimaradnak a buliból.

Mivel valószínűleg pontosan tisztában vannak vele, hogy mit szeretnének tőlük látni a rajongók, a várakozások finomhangolása érdekében a Twitteren jelentették be, hogy a Koch Media streamjében nem szerepel majd a Metro, a Saints Row és a TimeSplitters következő felvonása, de a Dead Island 2 sem. A srácok azt is igyekeztek hangsúlyozni, hogy ezek a franchise-ok a többi E3-as műsorban sem képviseltetik magukat.

 

1.
1.
crytek
Metro még nagyon korai volna. DI 2 szomorú akkor még mindig cudarul állnak vele.Saints Row egy gáz sorozat így azért nem kár. Time Splitterset is nemrég kezdték szóval az is várható volt hogy nem lesz jelen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...