iPhone Sorozat

iPhone sorozatunkban az Apple érintőképernyős okostelefonjára megjelent legjobb játékokat vesszük nagyító alá. Vigyázz AppStore, mert támad a Gamekapocs!

Cut The Rope: Experiments villámteszt

Eleged van már az Angry Birdsből, a csapból is csak ez folyik és még mozifilm is készülni fog? Talán hallottál már az örökké cukorkára éhező kis Om Nomról? Lehet őt nem szeretni? Hát itt van akkor neked egy teljesen új rész, lássuk is, de ízibe!

iPhone játékválogatás - volume 6.

A legjobb iPhone játékokat bemutató sorozatunk rendszertelensége valósággal gyönyörködtető, s ha már az időzítés nem jön össze soha, akkor most felborítjuk a tematikát is: míg korábban az aktuális időszak legjobb címeiből merítettünk, új cikkünkben egyetlen játékkiadóra fókuszálunk.

iPhone játék válogatás - volume 5.

Gondolom, nem árulok el nagy titkot, mikor megosztom veletek, hogy a Gamekapocs szerkesztőségének egyik nagy szíve csücske az iPhone. Jómagam a kezdetek óta használom a mindennapokban - meg egyébként úgy mindenhol - és csak ámulok-bámulok azon a hatalmas fejlődésen, amin az elmúlt években keresztül ment.

iPhone Sorozat iPhone játék válogatás - volume 4.

iPhone sorozatunk körül immáron két hónapja síri csend honolt, mea culpa, a tavaszi játékáradat elnyomta kedvenc kis zsebkonzolunkat. Mit látok? Zsebkonzolunkat? Hát persze! Merthogy nincs mostanában semmi különleges abban, ha konzolnak nevezzük az iPhone-t, tudniillik legalább annyi jó mennyiségű cucc jelenik meg rá, mint a PSP-re, vagy a DS-re. Ezen remélem nincs is mit vitázni, következzen hát a negyedik játék válogatás, a szokásoknak megfelelően hat friss megjelenéssel, és hat régebbi, de kihagyhatatlan címmel.

iPhone Sorozat iPhone játék válogatás - volume 3.

Legyen szó utazásról, unalmas matek óráról vagy sorban állásról, az iPhone mindig kész megmenteni a kedvünket. Tömegével készülnek rá a jobbnál-jobb játékok, mi pedig azt se tudjuk, hogy hova kapjuk a fejünket az AppStore-t böngészve. Rovatunk harmadik részében ütős címek egy újabb tucatját teszteljük le nektek, hatot a frissen megjelentek közül, és szintén hatot a régebbi, de kihagyhatatlan játékokból.

iPhone Sorozat iPhone játék válogatás - volume 2.

Valódi öröm volt olvasni az első iPhone cikk hozzászólásait. Lassan nálunk is kezd kialakulni egy Apple csodát folyton csak nyomkodó kis közösség, melynek tagjai egy napot sem bírnak meglenni kütyüjük nélkül. Bevallom, én is ilyen vagyok, esténként vad AppStore kutatásba kezdek mindig, hogy másnap legyen mivel elütni az üres időket. Szerencsére a telefon támogatása egy pillanatra se hagy fel, ismét remek címek érkeztek, amik csak arra várnak, hogy leteszteljem őket! Következzék hát az iPhone Sorozat második része!

iPhone Sorozat iPhone játék válogatás - volume 1.

Túlzás lenne azt állítani, hogy az iPhone felverekedte magát a zsebkonzolok DS és PSP uralta élmezőnyébe, de az tuti, hogy igen jelentős szelethez jutott a kategóriában. A multitouch screen és a mozgásérzékelő egészen új dimenziókat nyitott, a fejlesztők pedig nem is hagyják ezt elveszni, az AppStore-ra folyamatosan érkeznek a jobbnál-jobb kreációk. Legújabb rovatunkban rendszeresen szemezgetünk majd a telefonra készült tartalmak közül, alkalmanként mindig lesz fél tucat újonnan megjelent játék tesztje, majd megnézünk még egyszer ennyi régebbi, de kihagyhatatlan címet is.