Red Dead Redemption

A Red Dead Revolver fejlesztőinek legújabb játéka, amely az 1900-as évek elejére, az amerikai ipari forradalom korába kalauzol el minket.

Red Dead Redemption teszt (Switch)

Egy pár hónapja már sejteni lehetett, hogy valami készül a legendás vadnyugati franchise háza táján, alig két hete pedig le is rántották a leplet az új platformokra érkező Red Dead Redemptionről. Megnéztük, vajon tényleg megéri-e az „újdonság” az 50 eurót.

A kedvenc Xbox 360-játékaink

A Microsoft a héten bejelentette, hogy leállítja az Xbox 360 gyártását, ezzel pedig az egyik kedvenc konzolunk búcsúzott. Most egy picit visszaemlékezünk, elmondjuk, mely játékokhoz kötődnek a legkedvesebb emlékeink a platformon!

Red Dead Redemption: Undead Nightmare teszt

A láncdohányos George A. Romero forogna a sírjában, ha meghalt volna. A játékvilág virtuális Jolly Jokereinek értelmezhetjük a csoszogó hullákat, erre a Rockstar is rájött, és gonosz kriptaszökevényekkel árasztotta el a Red Dead világát.

Red Dead Redemption

John arra eszmélt fel, hogy a postakocsi hangos zörgéssel száguldott tova, lenn az utcán. Krákogott egyet, feltápászkodott, majd meggyőződött róla, hogy a gúzsba kötött ledér hölgyemény száját nem vágta be a kötél, még a végén elcsúfítaná pofikáját...

Red Dead Redemption

Egyesült Államok, az 1900-as évek eleje. A polgárháborút követő időszak a cowboyok végnapjait hozta el, elindult az ipari forradalom, a bevándorló európaiak száma pedig sosem látott méreteket öltött. A lovakat belsőégésű motorral hajtott autók kezdték leváltani, fellendült az acéltermelés és a gépgyártás, de a modern világ szele nem csak új eszközöket, de társadalmi és gazdasági átalakulást is hozott. Az USA nagyhatalom lett.