Virtua Tennis 2009

A népszerű teniszjáték legújabb része PC-re, Wii-re, PS3-ra és X360-ra. A 2009-es epizód szinte minden téren fejlődik, a sport szerelmeseinek érdemes egy próbát tenni vele!
Típus: Sport, Tenisz, Tennis

Folytatásokon gondolkodik a Sega

A Bayonettát, az Aliens vs. Predatort és az Alpha Protocolt is folytatná a Sega: a cég fejese egyúttal kijelentette, hogy muszáj lesz belehúzniuk X360 és PS3 fronton.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár a nyárral együtt általában az uborkaszezon is elkezdődik, ám ezúttal a kiadók június első hetén alaposan rácáfoltak a hagyományokra.

Virtua Tennis 2009

Teniszes játékokból nem éppen árasztották el eddig a fejlesztők az újgenerációs konzolokat. Kaptunk ugyebár egy borzalmasan sikerült Namco-Bandai próbálkozást Smash Court Tennis néven, melyet igyekezett mindenki gyorsan elfelejteni, tavaly majdnem ilyenkor érkezett a zseniális Top Spin sorozat új kiadása, és persze a Sega büszkesége, a közel tíz éves múltra visszatekintő Virtua Tennis is beköszönt már egyszer az új Xboxra és Playstationre. Utóbbi széria most megjelenő legújabb, 2009-es változatát már a SEGA-n belül más stúdió készíti, lássuk hát, mit sikerült alakítaniuk.

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

A jövő hét az E3-ról fog szólni, napközben mégis kell játszani valamivel, amíg Amerikában alszanak: a héten jön többek között a FUEL, a Sims 3 és a Red Faction is.

Kedd esti videóösszeállítás

Sikerült összegyűjtenünk egy nagyobb csokor videót ma estére: új előzetesek érkeztek a Bionic Commandóról, a Call of Juarezről és az Interstellar Marinesről is.

Csúszik a Virtua Tennis 2009 megjelenése

Mégsem jelenik meg májusban a Virtua Tennis legújabb része, ugyanis a később bejelentett Wii-s verzió munkálatai további időt igényelnek - az új dátum június másodika.

GDC 2009: A hatodik, utolsó galériafrissítés

Utolsó GDC-s galériafrissítésünkben van Battlefield 1943, Harry Potter, Legio, Project Offset, Section 8, Virtua Tennis, meg minden, mi szem-szájnak ingere!

Friss screenshotok, hogy jól indujon a hétvége

Call of Duty, Demigod, Diablo, Terminator, The Lord of the Rings, UFC, Virtua Tennis - a legjobb címekkel indul a hétvége! Jó nézelődést!

Éjféli screenshotvizit Gamekapocs módra

Újabb nagy adag screenshot gyűlt össze. Sok más mellett van itt Deus Ex 3, Empire: Total War, Merchants of Brooklyn, Race Pro és Riddick is!

Nintendo Wii-re is megjelenik az új Virtua Tennis

Picit megkésve, de a méltán népszerű Virtua Tennis sorozat legújabb részének a PC-s, PS3-as és X360-as változatai mellett a Wii-s verzióját is bejelentették.