Kedd esti videóösszeállítás

  • Írta: fojesz
  • 2009. május 19.
  • Videó
Sikerült összegyűjtenünk egy nagyobb csokor videót ma estére: új előzetesek érkeztek a Bionic Commandóról, a Call of Juarezről és az Interstellar Marinesről is.
Sikerült összegyűjtenünk egy nagyobb csokor videót ma estére: új előzetesek érkeztek a Bionic Commandóról, a Call of Juarezről és az Interstellar Marinesről is.

Batman: Arkham AsylumBionic Commando

Call of Juarez: Bound in BloodDead to Rights: RetributionInterstellar MarinesStar Wars: The Old RepublicTerminator SalvationThe Sims 3Virtua Tennis 2009


12.
Tomie7
SW:TOR-ba semmit nem értettem, kb. annyit, hogy a Köztársaságról és a Sithekről szól egy kis történet. Meg valami olyanokat mondott kb. ,mint a KotOR-okba csak jóval előtte (ami benne történt)...:)
11.
vicious
Ha a Batman-ben majd mindegyik ellenfél a fejét fogva fog fetrengeni a földön miután legyőzöd.. az gáz lesz.
10.
OldM4n
6: Azért én bizakodom. A hivatalos oldalon levő minigame-ben lehetsz a Skynet oldalán is... remélem nem csak beetetésként! :)) Mmmmm, de régen várom már hogy egy T800 harctéri egység "bőrébe" bújhassak! Ha meg nem, akkor odaadom nálunk a fejlesztésnek, írjanak rá nekem egy modot. :))) (Van előnye is a nagy cégnél dolgozásnak.)

Szerintem meg egyébként NEM a Connor gyerekkel leszünk, hanem mint az Esélytelenek-ben, vagy a Túlélők háborújában egy spéci übersoldattal nyomulunk, a Connor gyerek meg max rádión szövegel. (Pont azért mert túl van lihegve a karakter, egyébként meg szerintem az adott oldal van túllihegve, uncsi már a hős túlélők sztori, jobb lenne egy Terminatorral lenni, jó kis embervadászatot tartva..)
9.
Scoo
9: az nem egy mai játék. Az első videójuk 2005-ös! Van itt egy másik videó amin több látható a játékból. Azóta persze pofoztak a grafikán: http://www.gametrailers.com/video/pre-e3-2k6-interstellar-marines/10352
8.
wildláma
az interstellar marines az mi is lesz? mert eléggé parás volt amikor egy kört alkottak és lőttek. tetszik :D
7.
n_csacsi
6: nah jah ez igaz :DAm már várom a Batmant (kár h késik :( ) meg sims 3-at meg a terminatort meg a call of juarez-t :D Ezek ikonjai szépen el fogják foglalni a desktopom :D:D
6.
Optimus Prime
#5: talán multiban. Amúgy csak a megváltó, hős, atyaúristen John Connerként játszhatunk - kicsit már túl magasztalva a karakter.
5.
laptop12
a terminátorban lehet majd a jó terminátorral lenni, vagy csak jhon conorral?
4.
Optimus Prime
#1: eddig a GT 4.7-re értékelte. :(
3.
megalonagyix
SWTOR -on kívűl egyik sem dobta fel igazán a fantáziámat :D
2.
tjames
Lesznek azért itta jó játékok, nem kell félni! :)
1.
pyro
A Terminátor az eddigi filmadaptációkhoz képest atomrobbanás lesz szerintem :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...