Resident Evil 2

Resident Evil klasszikus 1999-ből PC-re, GameCube-ra, Playstation One-ra, DreamCast-re, Nintendo 64-re és GameCom-ra. Micsoda idők voltak!
1408719600

Élőben játszhatják a Resident Evilt a japánok

Élőben játszhatják a Resident Evil a japánok, az országban ugyanis nemrég egy olyan airsoft-pálya épült, ami kifejezetten a Capcom sorozata előtt tiszteleg. Még BSAA-egyenruha is van!
1407749400

Tévésorozat készül a Resident Evil alapján

Nemcsak az első rész felújított változatának örülhetnek a Resident Evil-rajongók, úgy néz ki, egy tévésorozat is készül a játékok alapján, melynek a címe Arklay lesz. Már kaptunk is egy kedvcsinálót belőle. Vagyis valami olyasmit.
1403078400

Véget érhet a Resident Evil-filmsorozat

Nem ússzuk meg, már készül a Resident Evil-filmsorozat következő része, Paul W.S. Anderson rendező és író azonban azt mondta, hogy az utolsó fejezetként tekint a folytatásra.
1381501800

Valószínűleg készül a Resident Evil 7

Nem először hallunk pletykákat a Resident Evil 7-tel kapcsolatban, és bár a mostani sem hoz túl sok kézzelfogható infót, mégis egyre valószínűbbé teszi, hogy készül a sorozat hetedik része.
1373287680

Blogajánló: Támadnak az élőholtak!

Hosszabb szünet után, de nem elfeledve, sőt megújult erővel visszatért a blogajánló. Nem is váratunk meg benneteket, lássuk, mely blogok voltak a legjobbak az elmúlt héten.
1363258800

A régi gárda tér vissza az új Resident Evil-filmben

Legalábbis Milla Jovovich és Paul W.S. Anderson rendező már biztosan közreműködnek a jövőre érkező hatodik Resident Evil-film munkálatainál, jóllehet ebben egy percig sem kételkedtünk.
1362502800

Jön a hatodik Resident Evil-film

Tudjuk, hogy senkinek nem tetszett a legutóbbi Resident Evil-film, de mégis mindenki megnézte: éppen ezért készül most a hatodik rész, amire egyébként már a Retribution végén is utaltak a készítők.
1359720051

Rebootolják a Resident Evil-sorozatot?

A hamarosan nagygépekre megjelenő Resident Evil: Revelations producere, Masachika Kawata a minap azt nyilatkozta, hogy elképzelhető, hogy a jövőben újraindítják a sorozatot, elsősorban a horrorjegyekre koncentrálva.
1348770988

Elkészülhet a Resident Evil 2-remake is

Yoshiaki Hirabayashi producer szerint ugyan a Capcom nem tervezi a Resident Evil 2 felújítását, viszont különösebb akadálya sincs: ha a rajongók azt mondják, szeretnék újrajátszani a klasszikus történetet némileg frissebb köntösben, mindenképpen fontolóra veszi majd.
1347876000

Resident Evil: Retribution - jó is, meg nem is

Az Egyesült Államokban az elmúlt hét legnézettebb filmje volt a Resident Evil: Retribution, azonban az ötödik epizód még így is a második legrosszabb rajtot vette a Resident Evil alapján készült mozifilmek között. Globális szinten vélhetően jobban teljesít majd a legújabb felvonás.