Fable III PC, X360

Peter Molyneux és csapata, a Lionhead Studios nem hagy fel a Fable sorozattal, sőt köszönthetjük a játékot trilógiává avanzsáló harmadik részt!

Fable III PC teszt

Ifjúságunkat gondtalanul, pazar luxusban költöttük el, egészen ama napig, míg rá nem ébresztettek minket, hogy bátyánk, a király egy népnyúzó zsarnok. Sorsunk ekkor 180 fokos fordulatot vett, átálltunk az elnyomott lázadók oldalára, hogy ügyüket hős vezérként vigyük sikerre, avagy kudarc esetén velük bukjunk.

Fable 3: Traitors Keep DLC villámteszt

A töméntelen mennyiségű ruha, fegyver, kutya, a pimaszul rövid és egyszerű Understone kiegészítő után máris itt van nekünk a legújabb DLC, a Traitors Keep. A kérdés már csak az, hogy ennyi csalódás után tud-e valami újat mutatni, ami miatt érdemes lenne belefektetni nehezen megkeresett pénzünket?!

Fable 3: Understone DLC teszt

A Fable III kapott bőven hideget és meleget is a kritikusoktól, de a legtöbbjüknek a játék hosszúságával volt gondja. Ahogyan azt előre sejteni lehetett, ezt a hiányosságot bőségesen adagolt DLC-k formájában próbálják némileg enyhíteni, lássuk hát hogyan sikerült ezek közül az első játszható változat.

Fable 3 teszt

A Fable mindig is az Xbox egyik üdvöskéje volt, de az a fajta, amit meg kell tapasztalni ahhoz, hogy igazán szeressük. Tehát nem klasszikusan tömegjáték. Peter Molyneux tündérmeséje a harmadik fejezethez érkezett, minden megváltozott, új kor köszöntött be, eljött a forradalom ideje…

Fable 3

Az uralkodók élete nemcsak unalmas protokollfeladatokból és percre pontosan meghatározott feladatok sorából áll, az etikett szabályai szerint. Peter Molyneux szókimondó ember, szeret a figyelem középpontjában állni, olykor nagy bejelentés címén közöl mindössze annyit, hogy a Fable 3 kézzelfogható HUD nélkül érkezik. S habár a játék magján nem változtatnak túlzottan, ez a mese már nem csupán egy szerepjáték. Más, mint amit megszokhattunk.