Grand Theft Auto V PC, PS3, PS4, PS5, X360, XBOXONE, XSX

A Grand Theft Auto-sorozat legújabb epizódja, amely a korábbi részekhez hasonlóan fantasztikusan sikerült.

Datálva a next-gen GTA V dobozos változata

Egyelőre csak digitálisan beszerezhető a Grand Theft Auto V next-gen változata, de hamarosan ennek vége, a Rockstar ugyanis megerősítette, hogy a hónap közepén dobozos változatban is megvásárolhatjuk a játékot.

Érkezik a GTA+, a GTA Online havidíjas programja

Nagyot szakítanak mostanában a havidíjas előfizetések - még szép, hogy a GTA Online sem marad ki a buliból. A Rockstar bejelentette a GTA+ érkezését, amely exkluzív jutalmakkal halmozza majd el az előfizetőket az újgenerációs platformokon.

Gondok vannak a next-gen GTA Online-nal

Mielőtt nagyon nekiugrotok a GTA Online-ban dédelgetett karakterek migrálásának, érdemes tudni, hogy akad egy kis bökkenő a költöztetéssel, vagyis jól fontoljátok meg, mikor cuccoltok át a next-gen változatra.

Harminc perc a GTA V next-gen kiadásával

Ahogy azt mi is megénekeltük ma már a megjelenési listánkkal, holnap kerül boltokba a Grand Theft Auto V next-gen kiadása. A VGC jóvoltából most megnézhetitek, hogyan fest a játék első félórája PlayStation 5-ön!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések - mi pedig szokás szerint szállítjuk a listánkat, amely összefoglalja, hogy milyen újdonságok érkeznek a következő napokban. Lássuk a felhozatalt!

Így alakul a next-gen GTA V árazása

Sokáig hallgattak róla, de a Rockstar Games végre elárulta, hogy mennyibe kerülnek majd a Grand Theft Auto V újgenerációs változatai. Ingyenes upgrade-re nem érdemes várni, de a PS5-tulajok olcsóbban megússzák a dolgot.

Részletek a next-gen GTA V grafikai módjairól

Hamarosan megérkezik a Grand Theft Auto V next-gen változata, így a Rockstar elérkezettnek látta az időt, hogy részletekbe menően is bemutassa, milyen grafikai módok közül válogathatunk majd az új konzolokon.

Take-Two: felülteljesített a remasterelt GTA-trilógia

Beszámolt a Take-Two a 2021 decemberében záródó pénzügyi negyedévének teljesítményéről. A legjobban szereplő címei között ott van a Grand Theft Auto V, a Red Dead Redemption és az NBA 2K22 - de jól húzott a GTA-trilógia is.

Hivatalos: készül a Grand Theft Auto VI

A Rockstar hivatalosan is megerősítette, hogy aktív fejlesztés alatt áll a Grand Theft Auto-sorozat következő felvonása. A bejelentés szerint amint készen állnak rá, meg is osztják majd az első infókat a Rockstar Newswire-en.

Ezek voltak 2021 legsikeresebb PS Store-játékai

A Sony a PlayStation Blogon leplezte le azt a listát, ami összegzi, hogy melyek voltak PlayStation Store legtöbbet letöltött játékai a tavalyi esztendőben. Nagy meglepetésekre nem kell számítani.