Grand Theft Auto V PC, PS3, PS4, PS5, X360, XBOXONE, XSX

A Grand Theft Auto-sorozat legújabb epizódja, amely a korábbi részekhez hasonlóan fantasztikusan sikerült.

Grand Theft Auto V PC-s teszt

Hogy megérte-e ennyit várni a Grand Theft Auto V PC-s verziójára? Hát persze, hogy igen, lévén a tartalom és a látvány szempontjából nincs kihívója. Az sem mellékes, hogy a játék még mindig bitang jó.

Grand Theft Auto V végigjátszás 3/3.

Végső állomásához érkezett a Gamekapocs hivatalos Grand Theft Auto V végigjátszása. Most már nem lesz olyan küldetés Los Santosban, ami kifoghatna rajtad, a történet véget ért - neked megvan már a 100%?

Grand Theft Auto V végigjátszás 2/3.

Az elakadók és hasznos tippeket keresők számára folytatjuk a Grand Theft Auto V fő küldetésein átsegítő részletesebb útmutatót. Nem megy egy küldetés? Vagy csak szeretnéd tudni, hogy pontosan miről is szól a történet? Olvass minket!

Grand Theft Auto történelem

Minden idők legnépszerűbb bűnözőszimulátora immár tizenhat éve borzolja a vaskalapos gyermekvédők és kereszténydemokrata politikusok idegeit, az első Grand Theft Auto 1997 októberében landolt a polcokon.

Grand Theft Auto V végigjátszás 1/3.

Az elakadók és hasznos tippeket keresők számára belekezdtünk a Grand Theft Auto V fő küldetéseinek részletesebb szétcincálásába. Következzen a hivatalos Gamekapocs végigjátszás első része.

Grand Theft Auto V megateszt

Minden idők legdrágább fejlesztési- és reklámbüdzsével rendelkező játéka a becslések szerint 266 millió dollárt égetett el az évek során, amit a megjelenésekor rögtön háromszorosan nyert vissza, két napra rá pedig átlépte az állkiakasztó egymilliárdos bevételt is. Viszik, mint a cukrot.

Grand Theft Auto V - az első 1 óra

Kigördült a 266 millió dolláros játék Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. Mivel egy ilyen monumentális alkotást szerencsére nem lehet pár óra alatt kipörgetni, de még nagyjából áttekinteni sem, az alaposabb teszt érkezéséig csupán az első benyomásainkat osztjuk meg. Enyhén spoileres lesz.

Grand Theft Auto V Xbox 360 cheat kódok, csalások

A következő Grand Theft Auto V cheat kódokat játék közben kell beütni. Figyelem! A csalást nem lehet elmenteni, tehát újratöltésnél megint be kell ütnöd őket. Büntetés, hogy a cheat használata során nem kapsz achievementet, így csak olyan savegame-nél használd, ahol ez nem számít.

Grand Theft Auto V PS3 cheat kódok, csalások

A következő Grand Theft Auto V cheat kódokat játék közben kell beütni. Figyelem! A csalást nem lehet elmenteni, tehát újratöltésnél megint be kell ütnöd őket. Büntetés, hogy a cheat használata során nem kapsz trófeát, így csak olyan savegame-nél használd, ahol ez nem számít.

Grand Theft Auto V előzetes

Elsőként a Game Informer magazin volt abban a szerencsés és kivételes helyzetben, hogy a világ jelenleg legjobban várt játékáról, a Grand Theft Auto V-ról igazán jelentős mennyiségű anyagot publikálhatott. Ebből szemezgetünk most.