Fallout: New Vegas PC, PS3, X360

A nagysikerű Fallout-univerzumban játszódó szerepjáték legújabb epizódja, amelynek semmi köze sem lesz az előző részek történéséhez. A játék több DLC-t is magáénak tudhat, készült belőle gyűjteményes változat is.

Fallout: New Vegas teszt

A fényűzés, gazdagság és a szerencsevadászok kora lejárt. Atomot kaptunk az arcunkba, beszívtuk a szagát, fémes ízt éreztünk a szánkban. Négy évvel a Fallout 3 eseményei után még mindig azt hisszük, hogy a nukleáris háború egy piszkos üzlet, de a frakciók közti játszadozás művészi szintre emeli a New Vegast.

Fallout: New Vegas

Viva, Las Vegas! A sercegő magnetofonból egy valaha volt kultikus zenész, Elvis Presley nótája zendült fel a csendes, nyugodt vidékre. A kopár kősivatagban egy szelíd ördögszekér táncolt végig a hajdan virágzó kaszinóiról és felhőkarcolóiról elhíresült város felé vezető úton. A szupermutáns arcára torz vigyor ülepedett, ez lenne az amerikai álom? Hanyag mozdulattal rúgott bele a kiürült Nuka-Cola flaskába. Évekkel a mindent elsöprő atomtámadás után, a remény a legritkábban előforduló érzés, mely megragadhatja egy kegyvesztett túlélő szívét. Ez már nem más, mint az Új Vegas!