Blur

A Project Gotham Racing készítőinek legújabb játéka, melyben a Mario Kart által nyújtott önfeledt élvezetek találkoznak a komoly autós versenyjátékokkal. Megjelenés Playstation 3-ra és Xbox 360-ra!

Blur

A fenébe, hova raktam a slusszkulcsomat? Jogsi megvan, forgalmi, zöldkártya megvan, fenyőillatosító fóliáját szétbontottam, visszapillantóra fel is aggattam. Végigsimítom a kezem az elegáns műszerfalon, német minőség ez, nem műanyag proli belső tér, erősen megmarkolom a kormányt, úgy, hogy az erek kiduzzadnak a kézfejemen. Biztosítás? Minek? A szalonból vásárolt BMW-met egy negyedórán belül úgyis totálkárosra töröm. Nem akarok precízen a vonalvezetésen a tökéletes váltásokra törekedni, itt a naturális versenyzésen van a hangsúly. Fondorlatos módon keresztbe tenni a riválisoknak, a Blur ezt megadja nekünk.

Blur Multiplayer bétateszt

Autóőrült napokat élünk. A válság alkonyának árnyékában a genfiek éppen most leplezik le a jövő pénznyelőit, az Xbox LIVE-on pedig kibontakozóban van egy igazi, négy keréken vívott, utcai háború. A márciusi első napsugarak ugyanis nem csak a meteorológiai tavaszt hozták el nekünk, de megérkezett a Blur többjátékos bétája is, melynek köszönhetően megtapasztalhatjuk, milyen érzés, amikor kétszáznál a semmiből hirtelen belénk csapódik egy hőkövetős rakéta!