SpellForce 2: Faith in Destiny PC

A SpellForce című stratégia-szerepjáték keverék folytatásának legújabb kiegészítője.
1381046400

Itt az új Humble Weekly Sale

Az új Humble Weekly Sale főszereplője a Nordic Games, ami takaros csomaggal lepi meg azokat, akik legalább egy dollárt rászánnak az akcióra. Még négy napig lehet befizetni rá.
1373724000

Bezártak a Spellforce fejlesztői

Az Electronic Arts átszervezései az 1997-ben alapított német Phenomic stúdiót is elérték, hatvan ember került lapátra. A csapat fejlesztette a Spellforce-sorozatot és a böngészős Command & Conquert is.
1340128117

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egy kezünkön meg tudjuk számolni a következő napokra eső, említésre méltó címeket, és akkor még semmi garancia nincs arra, hogy ezek jól is sikerülnek! A Portal rajongói a Quantum Conundrummal tehetnek egy próbát, a többieknek marad a LEGO Batman és a Steel Battalion.
1291020871

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kezd lecsengeni az év végi játékmegjelenési őrület, az utolsó hetekre a kiadók visszavesznek a tempóból, és a játékosokra bízzák a döntést, hogy válogassanak az elmúlt hónapokban megjelent sikercímek közül. Jó játékok azért a héten is lesznek, de ez már masszívan az uborkaszezon kezdete, kérem.
1261411740

Karácsony előtti galérafrissítés

Karácsony előtt még utoljára egy nagyobb galériafrissítéssel kedveskedünk Nektek, benne többek között a múlt heti Video Game Awards sztárjaival is.
1242920760

Másodszor is kiegészül a Spellforce II

Faith in Destiny alcímmel készül a Spellforce II legújabb kiegészítője, amely számos játékmenetbeli újítással és az eredeti sztori folytatásával várja a játékosokat.