Itt az új Humble Weekly Sale

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 6.
  • Hír
Link másolása
Az új Humble Weekly Sale főszereplője a Nordic Games, ami takaros csomaggal lepi meg azokat, akik legalább egy dollárt rászánnak az akcióra. Még négy napig lehet befizetni rá.

A Humble Weekly Sale rövidebb ideig tart, több a megkötés is, viszont legalább annyira izgalmas tud lenni, mint a nagytestvére. Ezúttal a Nordic Games és az ő játékai kapták a főszerepet, a csomagra legalább egy dollárt kell rászánni - Steam-kulcsok járnak cserébe. Siessetek, négy napotok van hátra!

Mit kaptok? Nos, első körben a Red Faction: Armageddon, a Supreme Commander, a Supreme Commander: Forged Alliance, a The Guild és egy Pokoli szomszédok-gyűjtemény lehet a tiétek, ha pedig legalább hat dollárt fizettek be, a Painkiller: Hell & Damnation, az ArcaniA, a Darksiders II és a SpellForce 2: Faith in Destiny is jár a pakkhoz.

6.
6.
Rayzax
Pokoli szomszédok :D hányszor kijátszottam te jó ég
5.
5.
Drazhar
Jó ajánlat, de részemről kihagyós, egyik cím sem érdekel (a DS2 szerintem nagy csalódás az még mindig zseni 1-hez képest)
3.
3.
ilor14
A Red Factionon kívűl egyik játék se jön be,a Supreme Commander mindkét része megvan szóval az se kéne :/
1.
1.
Xtime62
Jó kis csomag én be is szereztem. A baj csak az hogy a The Guild 2 vel nem lehet játszani mert steam-en az a hibaüzenet jön fel hogy csatlakozás a kulcsszerverhez sikertelen. Fórumon utána olvastam és mindenkinek ez a problémája remélem minél hamarabb javítják.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...