Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony

A GTA IV második DLC-je, amelyben Luis Lopez bőrébe bújhatunk és belekóstolhatunk Liberty City éjszakai életébe.

VGA 2009 összefoglaló, díjak, leleplezések

Véget ért a videojátékok Oscar gálája, a VGA 2009. Számos nagy nevet lelepleztek, de tetemes mennyiségű új trailert is láttunk a jövő év sikervárományosairól!

Kiábrándítóak a legutóbbi GTA-játékok eladásai

Hiába viselik a Grand Theft Auto nevét, hiába kaptak jó kritikákat, a legutóbbi GTA-játékok eladásai kiábrándítóak a negyedik rész keresletéhez képest.

Úton a következő Grand Theft Auto?

Elkészült az Episodes From Liberty City, és a Rockstar máris a következő játékon dolgozik, legalábbis erre következtethetünk a kézikönyv egyik oldaláról.

The Ballad of Gay Tony - képek és anime trailer

Csütörtökön jelenik meg a GTA: The Ballad of Gay Tony, és az előző DLC-t is tartalmazó Episodes From Liberty City lemez. Az anyagról friss képek és egy anime trailer érkezett.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz mivel játszani, megjelenik többek között az új GTA IV kiegészítő, a Tekken 6, a Forza Motorsport 3, a DJ Hero és a soron következő Painkiller is.

Megérkezett a szokásos heti galériafrissítés

E heti összeállításunkban olyan játékok kaptak helyet, mint a DC Universe Online, a Forza Motorsport 3, a Gran Turismo 5 vagy az új Grand Theft Auto IV kiegészítő.

GTA: Episodes from Liberty City - Újabb előzetes

Már csak néhány hetet kell várni, hogy megérkezzen a Rockstar Games által fejlesztett játék, a GTA 4 letölthető tartalmainak dobozos változata.

GTA: Episodes from Liberty City trailer

Az új mozgóképen bemutatkozik Armando, Henrique és a The Lost and Damned szereplője, Brian. Már nem kell sokáig várni, és megérkezik a lemezes változat is.

Mozgásban a GTA IV: The Ballad of Gay Tony

A The Ballad of Gay Tony megjelenésének közeledtével egyre sűrűbben érkeznek a látnivalók: ezúttal egy közel három perces részletet láthatunk a Weazel News adásából.

Újabb The Ballad of Gay Tony előzetes

Újabb előzetest készített a Rockstar, amelyben a Grand Theft Auto negyedik epizódjának legújabb letölthető tartalmát vehetjük szemügyre.