Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony

A GTA IV második DLC-je, amelyben Luis Lopez bőrébe bújhatunk és belekóstolhatunk Liberty City éjszakai életébe.
1292762204

GTA nélkül is nyereséges lett a Take-Two

A Take-Two hosszú ideje küzd azzal a problémával, hogy gyakorlatilag képtelen profitot termelni új GTA kiadása nélkül, márpedig arra nincs lehetőségük, hogy évente új résszel bővítsék a népszerű sorozatot. Idén viszont minden összejött a kiadónak: a Red Dead Redemption és az új NBA is óriási siker.
1290703936

2012 előtt nem lesz Grand Theft Auto V

Mike Hickey, a Janco Partners elemzője boncolgatta egy picit a Take-Two jövőjét, majd arra jutott, hogy a kiadó még akkor is jó pénzügyi évet zárhat jövőre, ha nem lesz új GTA vagy Red Dead játék - márpedig nem lesz, a Grand Theft Auto ötödik részére valószínűleg még várni kell.
1287997342

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Friss megjelenésből ezen a héten is lesz bőven, igaz, az egyes játékok minősége hagy némi kívánnivalót maga után. A Fable III mindenesetre tuti vétel: Peter Molyneux (megint) forradalmi munkát ígért, és mi nem bírjuk ki, hogy nem tegyünk vele egy próbát - ja, hogy mi már napok óta teszteljük a végleges verziót?
1287473673

A brazil bíróság a GTA betiltását követeli

Ismét egy kipattant botrány borzolja a Grand Theft Auto körüli, immáron csillapodó hisztériát. Pont jókor, elvégre az utolsó DLC már egy éve megjelent, az esetleges ötödik résznek még híre-hamva sincs. A brazil bíróság kimondta, hogy az Episodes from Liberty City tartalmaz egy olyan dalt, amihez a szerző nem adta beleegyezését.
1286280189

Október végén jöhet a GTA IV: Complete Edition

A Grand Theft Auto IV eladásaihoz képest az utólag megjelent kiegészítők alaposan lemaradtak, nem csodálkoznánk, ha a Rockstar még utoljára bepróbálkozna egy komolyabb, "összefoglaló" gyűjteménnyel - meg aztán a negyedik rész felett is eljárt az idő, jó lenne már továbblépni a folytatás felé.
1283607318

Take-Two: Nem fogunk bukni a Mafia II-n

Michael Pachter, a Wedbush Morgan Securities elemzője a Take-Two negyedéves pénzügyi helyzetjelentése előtt úgy vélekedett, hogy a vártnál gyengébb értékeléseknek és a hosszú fejlesztési időnek köszönhetően a kiadó bukni fog a Mafia II-n - a Take-Two szerint ez nem így lesz, de számokat ők sem mondtak.
1274861940

Wii-re fejlesztenének a Grand Theft Auto alkotói

A Grand Theft Auto-sorozatot jegyző Rockstar North új programozókat keres, szakmai feltétel pedig, hogy az illető értsen a Wii-hez, a DS-hez és a PSP-hez is.
1271010360

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kellemes hétnek nézünk elébe, a jövő héten megjelenik az új Splinter Cell, elindul a Sam & Max harmadika évada, de jönnek a PC-s és PS3-as GTA-kiegészítők is.
1267693740

15 millió GTA IV, 3 millió Bioshock 2 eladva

Úgy néz ki, ma TakeTwo napot tartunk. A kiadó negyedéves pénzügyi jelentésében büszkén újságolta sikercímeinek fergeteges eladási mutatóit, élen a GTA4-gyel.
1263755460

A Rockstar Szauron nyomdokaiba lépett

A közutálatnak örvendő Rockstart a New York-i stúdió egyik alkalmazottja gúnyosan Szauron mindent látó szeméhez hasonlította - a cég láthatóan jól kerülte el a balhét.