Warhammer 40.000: Space Marine

A Relic új játéka, melyben egy űrgárdista-szakasz vezetőjeként kell helyt állnunk.
Típus: Akció, RPG

Warhammer 40K - készül az élőszereplős sorozat

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a The Man in the High Castle-sorozat alkotója, Frank Spotnitz ezúttal Dan Abnett népszerű Eisenhorn-trilógiája alapján készít élőszereplős Warhammer 40K-sorozatot.

Ingyen tölthető a Warhammer 40.000: Space Marine

Elindult a Humble Store nyári vására, ami azért jó, mert számos remek játékot zsákolhatunk be akciós áron. Meg azért, mert az üzemeltető teljesen ingyen hozzánk vágja a Warhammer 40.000: Space Marine-t.

Relic-játékok az új Humble Bundle-ben

Ezúttal a stratégiai játékok és a Warhammer-univerzum rajongói örülhetnek, mivel a Relic Entertainment játékai kerültek be az új Humble Bundle-be. Mindössze egy dollárért szerezhető be a Company of Heroes első része és a Dawn of War 2.

Blog: A legjobb TPS játékok - 2007-2014

A láthatóan komoly munkával és odaadással készült bejegyzésben FrankBlack az elmúlt hét év legemlékezetesebb hátulnézetes játékairól ír, számos címről osztja meg saját és felesége tapasztalatait.

Jön az Unreal Engine 4-es Space Hulk: Deathwing?

Egy NeoGAF-re kiszivárgott dokumentum szerint már javában készül a Space Hulk: Deathwing a Streum On Studio boszorkánykonyhájában. A Warhammer 40K-s cím FPS lesz és az Unreal Engine 4-et használja.

Új Warhammer 40.000-stratégia készül

A Slitherine és a Games Workshop megállapodást kötött, a fejlesztőcég multiplatform stratégiai játékot készít, ami a Warhammer 40.000-univerzumban játszódik majd. A részletekre még várni kell.

Elhagyta a THQ-t Danny Bilson

Kilépett a kiadó szimpatikus megmondóembere. A hosszú éveken át EVP-ként tetszelgő úriember más irányú elfoglaltsága révén hagyta ott a THQ-t, helyét Jason Rubin veszi át, aki világszinten a termékfejlesztésért, marketingért és kiadásért felel majd a vállalatnál.

Januári meglepi a Warhammer: Space Marine-hoz

Megjelent, leteszteltük, aztán elfelejtettük a Warhammer 40.000: Space Marine-t. Valahogy így zajlott le az a folyamat kis fejünkben, amibe most a Relic próbál meg bekavarni egy kis meglepetéssel, mely januárban érkezik, és egyelőre egy képet adtak róla.

THQ: jó volt a Space Marine, jó lesz a Saints Row

A THQ is közzétette a második pénzügyi negyedévére vonatkozó pénzügyi helyzetjelentését, ebből kiderült többek között, hogy a Warhammer 40.000: Space Marine volt az elmúlt három hónap legkeresettebb THQ-játéka. A karácsonyi szezon legnagyobb ásza a Saints Row: The Third lesz.

Letölthető a Space Marine ingyenes co-op DLC-je

Az ígéreteknek megfelelően befutott a Warhammer 40.000: Space Marine kooperatív kiegészítője, amit nem mellesleg ingyen tölthetnek le a játékosok - remélhetőleg még nem cserélted be a programot, az Exterminatus egészen új ízt ad az űrgárdisták és az orkok háborújának.