Távozott az Age of Empires IV dizájnigazgatója

  • Írta: szlav
  • 2021. december 21.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Quinn Duffy több mint húsz év szakadatlan munka után elhagyta a Relic Entertainment csapatát. A stratégiairól híres stúdió oszlopos tagja olyan címeket vitt sikerre, mint a Company of Heroes vagy az Age of Empires IV.

Magasan szárnyal mostanában a Relic Entertainment: az Age of Empires IV nagyszerű lett, ráadásul már javában készül a Company of Heroes 3 is. Ezek a sikerek azonban nem változtatnak a tényen, hogy a stúdió oszlopos tagja, Quinn Duffy több mint húsz év után maga mögött hagyja a vancouveri fejlesztőbrigádot.

Miután 1998-ban csatlakozott a stúdióhoz, Duffy olyan sikerjátékok tervezésében vett részt, mint a Homeworld, a Company of Heroes vagy a Warhammer 40.000: Space Marine. Játékigazgatóként ő vezette a Company of Heroes 2 fejlesztését, az Age of Empires IV stáblistáján pedig dizájnigazgatóként szerepelt a neve.

Habár nem tudni, hogy a veterán fejlesztő hol folytatja a pályafutását, Duffy köszönetképpen annyit elárult, hogy elképesztően büszke az Age of Empires IV sikereire. "Hatalmas szenvedélyem a történelem és az RTS műfaj. Nem is lehetnék tehát boldogabb, hogy világra segíthettem egy imádott, ikonikus franchise legújabb részét" - árulta el az úriember a LinkedIn-profilján.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...