Left 4 Dead 2

Nem ússza meg folytatás nélkül a Counter Strike sorozatot készítő Valve multiplayerre kihegyezett zombigyilkolós hentesszimulátora, a Left 4 Dead.

Új Left 4 Dead 2 screenshotok a galériában

A Valve által fejlesztett játék hatalmas sikereket ért el a multiplayer kedvelők körében, s vélhetően nem lesz ez másként a második epizód esetében sem.

Screenshot válogatás nagy visszatérőkkel

Rég hallottunk már az Guild War 2, a Hellion és az Interstellar Marines felől - de a visszatérők mellett megtalálhatóak a szokásos sztárok is!

E3 2009: A hiányolt bejelentések a rendezvényről

Hivatalosan is véget ért az idei rendezvény, volt megannyi bejelentés, ám most lássuk azokat a dolgokat, amelyeket igazán hiányoltunk az idei E3-ról.

E3 2009: Left 4 Dead 2 információk és látnivalók

A Left 4 Dead 2 az idei kiállítás egyik legnagyobb meglepetése volt, s szerencsére a készítők nem hagytak tudatlanul bennünket a folytatást illetően.

E3 2009: Képeken az új Xbox 360 játékok

Friss screenshotok a Microsoft konferencia főszereplőiről: Alan Wake, COD, Crackdown 2, Forza 3, Halo ODST, Left 4 Dead, The Beatles, és persze NATAL!

E3 2009: Videók a nulladik napról

A nulladik nap megannyi érdekességet tartogatott számunkra, láthatunk videókat arról, hogy mire számíthatunk ezután, valamint a Microsoft konferenciájáról is.

E3 2009: Microsoft konferencia LIVE BLOG!

A Microsoft konferenciájával hivatalosan is megnyílt az idei E3. Az előadásról élőben tudósítunk, hogy egyetlen bejelentésről se maradhassatok le!

E3 2009: Left 4 Dead 2 leleplezés várható

Nem ússza meg folytatás nélkül a Counter Strike sorozatot készítő Turtle Rock Studios multiplayerre kihegyezett zombigyilkolós hentesszimulátora, a Left 4 Dead.