EA Sports MMA PS3, X360

Egy harcművészeti és ketrecharcot kombináló verekedős játék az EA Sports részlegéről.
1338891471

E3 2012: Itt az EA-UFC paktum, pápá THQ!

Az Electronic Arts tegnapesti sajtókonferenciájának nagy meglepetése volt, hogy a kiadó váratlanul felkonferálta a UFC elnökét, majd több évre szóló megállapodást jelentett be az MMA-s szervezettel. A bejelentés függvényében a THQ nem tartja meg a UFC-szériát fejlesztő csapatát, bezárja a stúdiót.
1291305612

Biztosan folytatást kap az EA Sports MMA

Mindez annak fényében meglepő, hogy az első részt jóval kevesebben vásárolták meg, mint arra az Electronic Arts számított volna. Az óriáskiadó azonban nem hagyhatja egyedül a piacon a UFC Undisputed sorozatot, így erőltetni fogják a folytatást, vagy akár a folytatásokat.
1290081625

Video Game Awards 2010 - a jelöltek listája

Mint a téli E3-at, úgy várjuk a Video Game Awardsot, annyi érdekes bejelentésre számítunk. Persze a Spike által megrendezett díjátadó lényege ettől függetlenül még mindig az év legjobb játékainak megválasztása, úgyhogy vegyük is elő a jelöltek listáját gyorsan, nézzük meg, kik a legesélyesebbek idén!
1290070822

Óriási lebőgések voltak a múlt hónapban

Nem véletlen, hogy a vártnál kisebb mértékben nőttek az amerikai játékeladások, elemzők szerint egy sor húzócímnek vélt program hasalt el a kasszáknál októberben. Többek között lebőgtek a legújabb Nintendo-exkluzív címek, az új Tony Hawk-részből pedig nevetséges 3 ezer példány kelt el!
1289239413

EA Sports MMA teszt

Az EA Sports egy újabb sportágba vágott bele, és a Fight Night folyamatos sikerei után nem volt kétséges, hogy könnyedén veszik a kevert harcművészetekkel járó nyitottabb lehetőségeket is. Az EA Sports MMA ugyan elsőre nem tudta kiütni a UFC Undisputed sorozatot, és a technikai KO-ra sincs esélye, azért tisztességesen kihúzta az utolsó menetig.
1288859902

Gyengén fogy az EA Sports MMA

Az Electronic Arts elismerte, hogy az EA Sports MMA játék nem kezdett jól, az eladási adatok szerint "lassan fogy", a naturális ketrecharc nem éppen a várt eredmények szerint vetette meg a lábát a cég palettájában. Az EA viszont továbbra is optimista, szerintük rá fog találni a közönség.
1288629913

Kilencedik lett a hazai toplistán az új Fallout

Megérkezett a hazai játékeladásokat összegző legfrissebb toplista. Az új címeknek most nem ment annyira jól, a legeredményesebben a Fallout: New Vegas szerepelt, ami az összesített listán a kilencedik helyet csípte meg a legjobb tíz között. A FIFA 11 pedig továbbra is verhetetlen.
1287385987

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az idei ősz talán legdurvább hetének nézünk elébe, a megjelenési listán egymás hegyén-hátán állnak a jobbnál-jobb játékok, sőt filmpremierből is lesz bőven. Persze selejt is akad, többek között ennek köszönhető az, hogy ilyen szép termetes lett az e heti összeállításunk. Nézzük!
1283099615

Energiaitalok miatt nem kapnak MMA-t a dánok

Az Electronic Arts úgy döntött, nem jelenik meg Dániában az EA Sports MMA. A dánoknak ugyan semmi bajuk az erőszakkal, az energiaitalok hirdetéseit viszont törvényi úton tiltják; márpedig az MMA nem szűkölködik az efféle reklámokban, és ez is hozzátartozik a hitelességhez, mondják a kiadónál.
1282120705

GC 2010: EA Sports MMA - online lehetőségek

A kiadó nagy reményeket táplál a UFC-verőnek kikiáltott MMA-ba, azt azonban ők is tudják, hogy simán a single-re gyűrni elvetélt próbálkozás, bizonyára tanultak már a Fight Night Round korábbi részeinek hibáiból. Sőt a játék talán a legjobb ilyesfajta lehetőségekkel kecsegtet, amit eddig küzdősportra kihegyezett cuccokban még nem is láthattunk.