Gran Turismo

A PlayStation konzolok egyik legnagyobb húzócíme, a tökéletes szimulációjáról híres Gran Turismo átköltözik PSP-re is, nem kevesebb, mint 800 autót felvonultatva!

TGS 2009: Az utolsó galériafrissítés

Véget ért a Tokyo Game Show 2009, képekből pedig ezúttal sem volt hiány - második, s egyben sajnos utolsó összeállításunk viszont nagyon jóra sikerült.

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

A jövő héten érkezik többek között az új Tales of Monkey Island, a Risen, a Motorstorm: Arctic Edge, a PSP-s Gran Turismo és a Ninja Gaiden Sigma 2 is.

GamesCom 09: Sony konferencia LIVE BLOG!

Pillanatokon belül kezdetét veszi a GamesCom '09 első igazán nagy eseménye, a Sony sajtókonferenciája. Az E3-as beszámolóhoz hasonlóan élőben közvetítünk!

E3 2009: A Sony videóinak folytatása

A japán cég konferenciáján bemutatott videók egy csokorba bele sem fértek, ezért itt a folytatás szintén hatalmas nagy nevekkel, amelyek idén és jövőre várnak ránk.

E3 2009: SONY konferencia LIVE BLOG!

Vajon mi lesz a Sony válasza a Microsoft újdonságaira? Lesz meglepetés a PSP GO-n kívül? Élő LIVE BLOG tudósításunkból mindenre fény derül!

E3 2009: Idő előtt lelepleződött a PSP Go

A Sony sajtókonferenciájáig ugyan keddig várni kell, az új PSP Go viszont már a hivatalos bemutató előtt lelepleződött: információk, látnivalók itt, olvass tovább!

Gran Turismo PSP - Duke Nukem büszke lenne rá

Lassan a Duke Nukem Forever nyomdokaiba léphet a PSP-s Gran Turismo, melynek ugyan már évekkel ezelőtt meg kellett volna jelennie, de mégsem láttunk belőle semmit.

Leállították a PSP-s Gran Turismo fejlesztését?

Amennyiben hihetünk a legfrissebb pletykáknak, a rengeteg várakozás idő mind hiába volt, amit a Gran Turismo 4 Mobile-ra várva töltöttünk el.

Boldog karácsony a Gran Turismo alkotóitól

Nemcsak az Infinity Ward kedveskedik nekünk karácsony alkalmából, hanem a Polyphony Digital is: a Gran Turismót jegyző cég egy kedves videóval lepett meg minket.

2009-ben jön a Gran Turismo PSP verziója

Úgytűnik sokat várat magári a PSP-s Gran Turismo 4 rész, amit már a gép megjelenésekor tervbe vettek, de azóta semmi hírt nem hallani felőle.