Need for Speed: Hot Pursuit , Mobil, PC, PS3, PS4, SW, X360, XBOXONE

A Burnout-sorozat alkotói beszálltak a Need for Speed fejlesztésébe.
1289560151

Need for Speed: Hot Pursuit - indul a törésteszt

A Need for Speed-sorozat minden egyes részénél felvetődik a kérdés: akkor az új játékban végre törhetők lesznek az autók? Aztán a készítők rendre előállnak valami sablondumával (nem engedik a gyártók) vagy készítenek valami alibi-megoldást (kopik a festék) - és mi újság a Hot Pursuittel?
1289289610

NFS: Hot Pursuit - bejött a demó trailer

Szép eredményeket ért el a Criterion műhelyében készülő Need for Speed: Hot Pursuit demója, ennek apropójából egy rövidebb trailert is kapott a játék. A kipróbálható verzió máig tölthető le, ha nem akarsz róla lemaradni, mihamarabb vesd rá magadat, mert utána már csak a teljes játék marad tesztelésre!
1289064305

Need for Speed: Hot Pursuit - autótúltengés

Napok választanak el minket az új Need for Speed megjelenésétől, s ahogy az izgalom fokozódik, úgy szeretnénk minél többet megtudni az érkező reménységről. Az Electronic Arts felpakolt egy kis hangulatkeltő leírást, s persze képeket minden használható verdáról.
1288864360

NFS: Hot Pursuit - mozgásban a Seacrest pálya

A festői tájakon való száguldozás főleg a Need for Speed frencsájz aranykorára volt a jellemző, szerencsére a Criterion felismerte a klasszikus jellegzetességekben rejlő lehetőségeket, így a Hot Pursuitban sem lehet okunk panaszra a minket körülvevő környezetre. Erről tanúskodik a videó.
1288798971

Budapest Game Show 2010 - itt a részletes program

Jövő héten, november 10-én kezdődik Magyarország első számú játékkiállítása, a Budapest Game Show. Ahogy a korábbi években, úgy idén is lesznek előadások és bemutatók, amelyek során a hazai gaming sajtó munkatársai fognak beszélni a szezon leginkább várt játékairól.
1288693200

Need for Speed reklámok az Entourage sztárjaival

Az Electronic Arts új reklámkampányt indít az Egyesült Államokban a hamarosan megjelenő Need for Speed: Hot Pursuit promotálására. Ennek az első és legnagyobb elemei azok a reklámfilmek, melyekben az Entourage két sztárja, Kevin Dillon és Jerry Ferrara szerepelnek.
1288622913

Képeken a Wii-s Need for Speed: Hot Pursuit

Érdekes módon eddig nem nagyon mutogatta az EA a Need for Speed: Hot Pursuit Wii-s változatát, csak most kaptunk róla négy képet. Ennek két oka lehet: vagy cikinek találták a HD-verziókhoz képest, vagy nem akarták összezavarni a játékosokat az egyes változatok közti különbségekkel.
1287745202

NFS: Hot Pursuit - ki lesz a legjobb fakabát?

Új trailer érkezett a Need for Speed: Hot Pursuitről, amelyben közel másfél perces ízelítőt kaphatunk a játékbeli rendőrök életéből. Nincs rossz dolguk, valószínűleg errefelé is többen elfogadnának szolgálati autóként olyan járgányokat, mint amilyeneket a játékban vezethetünk majd - már ha az ő oldalukra állunk.
1287045322

NFS: Hot Pursuit - még több Autolog fícsör

A legújabb Hot Pursuit videóban maga a játék producere, Matt Webster mutatja be az játék Autolog funkcióinak újdonságait. Ebből kiderül, hogy akkor is megdönthetjük barátaink pontszámait, időeredményeit, ha azok éppen nincsenek online. A jóérzésű viaskodás nem kevés pluszt ad az alap játékélménynek.
1286213170

NFS: Hot Pursuit - drámai jelenetek a sztrádán

Másfél hónapot kell még várni az idei Need for Speedre, s nálunk jobban valószínűleg csak az Electronic Arts izgul a játék sikerét illetően, elvégre az új részt nem a régi, jól bevált csapat, hanem a Burnout-sorozatot jegyző Criterion fejleszti - elegendők lesznek a srácok és a Hot Pursuit név a visszatéréshez?