Mortal Kombat PS3, Vita, X360

A Mortal Kombat kilencedik része visszatér a gyökerekhez; kevesebb szuperhős, de több vér vár majd a rajongókra! A játékból egy DLC-kel bővített kiadás, a Komplete Edition is megjelent.

Mortal Kombat történelem

Mikor Edward J. Boon, a matematika és számítógépes szakon végzett friss diplomás programozó 1986-ban befejezte az egyetemet, még nem is sejtette, hogy egyszer ő lesz a világ egyik legnagyobb játéksorozatának az atyja.

Mortal Kombat Vita teszt

Holttestek hevernek szanaszét a mocsokban. Liu Kang, Kung Lao, Sonya, Johnny Cage, Scorpion, Sub Zero mind halott már, maradványaikat keselyűk tépkedik jóízűen, komor sötétség ereszkedik a sivatagra. Két harcos van csak talpon. Raiden és Shao Kahn.

Mortal Kombat teszt

Sub-Zero, Liu Kang, Kitana - csak néhány név azok közül, amik bármikor képesek végigfuttatni a hideget az igazi játékrajongók gerincén. Akik gyermekkorukat a játékteremben töltötték, aprópénzt dobálva a Mortal Kombat árkád masinába azok most örülhetnek: a legenda ezúttal tényleg visszatért!

Mortal Kombat

A picit gyengén sikerült E3-at tündöklő csillagként világította be az új Mortal Kombat. Visszatérés a gyökerekhez, klasszikus karakterek, legendás pályák, és ami a legfontosabb: soha nem látott mennyiségű vér és brutalitás. A Warner Bros. vigyázó és óvó szárnyai alatt a sorozat megalkotója és szíve, Ed Boon nyugodtan dolgozhat, s végre létrehozhatja az igazi újgenerációs Mortal-játékot.