Tron 2.0

A 2003-ban megjelent játék, amely az 1982-es film folytatása, és nem mellesleg egy remek akciójáték.

Lelőtték a Tron 3-at

Habár márciusban még arról írtunk, hogy már javában zajlanak a Tron 3 előkészületei és ősszel indulhat is a film forgatása Vancouverben, most már az a hír járja, hogy a Disney kukázta a projektet.

Ősszel indul a Tron 3 forgatása?

Bizonytalan időközönként jelentkező Cooltúra rovatunk főszereplője ezúttal a Tron-sorozat, ami a pletykák szerint újabb folytatást kaphat. Úgy hírlik, a Tron 3 munkálatai gőzerővel haladnak, ősszel indulhat is a forgatás.

Új Tron-játék a láthatáron?

Giorgio Moroder, A sebhelyesarcú című film zeneszerzője kotyogta el egy interjú során, hogy egy új Tron-játék munkálataiban működik közre. Bármiről is beszéljen, nagyon kíváncsiak vagyunk rá!

Megérkezett a végső Tron: Legacy előzetes

A kötelező Cooltúra most maradhat el, hiszen megérkezett a decemberben mozikba kerülő Tron: Legacy utolsó előzetese. Ne feledjétek, a film alapján játék is készül Evolution alcímmel, igaz, ezt valamivel kevésbé várjuk, mint magát a legújabb mozifilmet - csekkoljátok!

Tron: Legacy lesz az új film címe

Nem is oly rég mutatták be az első rossz minőségű előzetest az akkor még Tr2n címet viselő filmből, amely az 1982-es alkotás folytatása lesz. Most kiderült a végleges cím.