Batman: Arkham City PC, PS3, WIIU, X360

Folytatódik a Batman: Arkham Asylum, az új rész még jobb lett, mint elődje, az pedig nem kis dolog! A játékhoz DLC-k is megjelentek.

Batman: Arkham City - tervben volt a multiplayer is

Sefton Hill, a játék rendezője elmondta, hogy a Rocksteady a fejlesztés kezdetén szeretett volna többjátékos üzemmódot is rakni a Batman: Arkham Citybe. Ám a kiadó ezt máshogy gondolta, csak a single-ben bízott, talán szerencsénk van, hogy így történt.

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!

Csak vicc volt a Batman: Arkham World

Éppen csak megjelent, és aratja lefelé a babérokat a Batman: Arkham City, máris bejelentenék a folytatást? Ez keringett mindenki fejében, amikor a Video Game Awards díjátadón feltűnt az a bizonyos Arkham World feliratú szkript. Nos, úgy tűnik az egész csak egy vicc volt.

VGA 2011: Íme a díjazottak listája

Az idei Video Games Awards nem csupán az új bejelentésekről és látnivalókról szólt, mégis csak egy díjátadó ceremóniáról van szó. Ezennel megosztjuk veletek a nyertesek listáját, mely kicsit lemaradt a hétvége híreinek terméséből. Ki az abszolút győztes? Rögtön megtudjátok!

VGA 2011: Már készül a Batman: Arkham World?

Elképzelhető, hogy a Rocksteady már dolgozik a Batman: Arkham City folytatásán, erre a Video Game Awards alkalmával utalt a fejlesztőcég Joker, illetve Mark Hamill segítségével. Nem lennénk meglepődve, ha a Warner folytatni akarná a sorozatot, persze lehet, hogy csak a fejlesztők vicceltek meg bennünket.

DirectX 11-javítást kapott az Arkham City

Mától eljött az az idő, hogy a Batman-rajongók teljes pompájában élvezhetik az Arkham City nevű csodát, mivel elérhető a DirectX 11-es vizuális orgazmust aktiváló frissítés. A tapasz ezen felül számos hibajavítást tartalmaz, szóval mindenképpen érdemes lerántani.

Arkham City - decemberben újabb DLC-k jönnek

Nem maradnak utánpótlás nélkül a Batman: Arkham City rajongói a jövő hónapban sem. A fejlesztők Twitteren közölték, hogy december 20-án nem kevesebb, mint három pack lát napvilágot. Közölük kettővel az előrendelők már találkozhattak korábban, de kapunk egy teljesen újat is.

Akciók a Steamen, ingyen játékok az OnLive-on

Amerikában tegnap hálaadás volt, aminek most az egyszeri magyar is örülhet: a Steam óriási játékakciói ide is eljutnak, ráadásul az OnLive ingyenes játékait, a Homefrontot és a Red Faction: Armageddont mi is élvezhetjük öt nap erejéig. Gamerek, a mi karácsonyunk már elkezdődött!

Durva siker OnLive-on az Arkham City demója

Rekordot döntött az OnLive cloudrendszeren a Batman: Arkham City demója, mind az Egyesült Államokban, mind pedig a briteknél. A játék első félóráját bemutató kipróbálható változat volt az utóbbi idők legkeresettebb címe az első napi aktivitást tekintve. A végleges PC-s verziót holnap keressétek!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nyugodtabb hét következik, bőven lesz alkalmunk bepótolni a lemaradásunk az őszvégi fennforgás közepette. Persze új játékokra ezúttal is számíthatunk, nívósabb megjelenésből viszont kevesebb lesz, és azok között is inkább DLC-ket, bővített kiadásokat találunk. Azért a PC-s Batman jó lesz.