Batman: Arkham City PC, PS3, WIIU, X360

Folytatódik a Batman: Arkham Asylum, az új rész még jobb lett, mint elődje, az pedig nem kis dolog! A játékhoz DLC-k is megjelentek.

Arkham City - eltűnnek az Xbox 360-as mentések?

Egyre aggasztóbb a téma a játék hivatalosan fórumán, ahol többen arra panaszkodnak, hogy szőrén-szálán eltűntek a Batman: Arkham City mentései. Hivatalos megerősítés vagy magyarázat egyelőre nincs, a síró vásárlók száma viszont napról-napra gyarapodik.

Amerikában is a Battlefield 3 vitte el az októbert

Befutottak az NPD Group októberi statisztikái, a tízes toplista szerint a Battlefield 3 volt az amerikai játékosok kedvence a hónapban, ráadásul szokatlanul jók voltak a PC-s eladások is, köszönhetően a sorozat gyökereinek. A legkeresettebb konzol még mindig az Xbox 360 a tengerentúlon.

VGA 2011: BioWare, Metal Gear Solid, Alan Wake

A gamerek szeretnek sokáig aludni, még karácsonykor is, de a Video Game Awards bejelentéseiért mindenki hajlandó korán felkelni - vagy le sem feküdni. A show, a "téli E3" idén sem marad el, a szervezők máris megszellőztették az első bemutatandó neveket!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A november. A novembert mindenki szereti a rengeteg játék miatt - engem kivéve, aki minden héten órákat tököl a megjelenési listákkal -, az ősz utolsó hónapja pedig holnap kezdetét veszi, hoz is majd újdonságot bőven. Lássuk gyorsan az első felvonást, nézzük meg, mi vár ránk a napokban!

Batman: Arkham City - Éjszárny színre lép

Hamarosan kibővül a Batman: Arkham City világa, letölthető formában újabb játszható karaktert kapunk kezeink közé. Nightwing sem veti meg a pofozkodást, speciális mozdulatokkal és személyre szabott Challenge térképekkel érkezik. November első napján már magunkévá is tehetjük.

Batman: Arkham City - veszik, mint a cukrot

Azt hiszem, bátran mondhatjuk, hogy a jó játékokra nincs hatással sem a gazdasági válság, sem pedig a kalózkodás. Vagy legalábbis nem annyira, mint azt sok kiadó és fejlesztő állítja mostanában. A jó játékokat bizony megveszik az emberek, s ez jó dolog.

Ilyen PC kell a Batman: Arkham City alá

Konzolokra már a múlt héten megjelent a Batman: Arkham City, hamarosan pedig jön a PC-s változat is - ha nem szúrtak el valamit nagyon a Rocksteadynél, a számítógépes játékot sem érheti majd panasz. A hétvégén befutott a program hivatalos gépigénye, kattintás után olvashatjátok is!

Batman: Arkham City teszt

Létezik-e jobb jelző a tökéletesnél? Nem, videojátékos vonatkozásban azt hiszem jegelhetjük ezt a fogalmat, pedig az eddig próbálkozásokat tekintve a Batman: Arkham City áll a legközelebb hozzá, fölényes győzelmet aratva a szuperhősös témában. Gotham sötétebb és hátborzongatóbb, mint valaha – nincsenek határok.

Problémák a Batman: Arkham City extráival

Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra a világ nagyobb részén már hivatalosan is elérhető a Batman: Arkham City, azonban miután a vásárlók hazarohantak a szép új játékkal, az esetek többségéban szomorúan vették tudomásul, hogy valami hiányzik. Vagy örömmel, hogy valamiből több van.

Arkham City premierbuli a Club 4 Playersben

Ugye nem hiszitek egy percig sem, hogy kishazánkban nem ünnepelhetjük meg a Batman: Arkham City megjelenését? A premier napján, október 21-én, 19 órakor szeretettel várnak mindenkit a Club 4 Players konzolkocsmában, ahol a játék mellett bőséges nyeremény vár rád.