Dragon Age II MAC, PC, PS3, X360

A BioWare fantasy RPG-jének folytatása, melyben ezúttal is hatalmas kalandok várnak minden bátor játékosra. A játékhoz természetesen DLC-k is elérhetők.
1317816049

Előzetesen a Dragon Age: Redemption

Hamarosan indul a Dragon Age élőszereplős webes minisorozat Felicia Day főszereplésével, mely egy újabb kivetülése lesz a Bioware szerepjáték-eposzának. Reméljük, nyalóka és olvadós rágó azért nem lesz belőle. A szériát beharangozó teaser már fel is bukkant a neten.
1317747630

Képeken a Dragon Age 2: Mark of the Assassin

A jövő héten érkezik a Dragon Age 2 legújabb DLC-je, a Mark of the Assassin. A csomag érdekessége az, hogy benne lesz a játékból készült filmsorozat karaktere, a Tallis nevezetű elf orgyilkos. Őt alakította a bájos Felicia Day. Komor és sötét témaválasztással rendelkezik a bővítmény.
1316167200

Új sztorit mutat be a Dragon Age II DLC-je

Éppen most jelentette be a BioWare, hogy hamarosan vadonás új DLC-t ad ki a Dragon Age II-höz, egy teljesen különálló történettel. A Mark of the Assassin főszerepében ráadásul nem más áll, mint a népszerű The Guild sorozat főszereplője, Felicia Day.
1315647596

Külsős kiadók is használhatják az Origint

A Steam hatalmas sikerét látva az Electronic Arts létrehozta a maga kis tartalomszolgáltató rendszerét, melyről kezdetben úgy gondolták, hogy csak a saját játékaik terjésztésére használják majd. A népszerűséget látva azonban a kiadó úgy döntött, hamarosan más cégek is igénybe vehetik a szolgáltatást.
1313938119

Dragon Age III - az első két rész keveréke

Érdekes helyzetbe került a BioWare: míg a Dragon Age első rész egy igazi, hardcore szerepjáték volt, addig a második epizód már sokkal hígabb, de cserébe szélesebb rétegek számára is élvezhető termék lett. Mindkettőnek vannak rajongói, mi legyen a harmadik résszel?
1312966852

Dragon Age II DLC-k - mindent a rajongókért

Számos kritika érte a Dragon Age II-t, sokan csalódtak a játék letölthető tartalmaiban, ám a Bioware szerint a panaszok jó alapot nyújtanak arra, hogy a jövőben ne kövessék el még egyszer ugyanazokat a hibákat. Odafigyelnek a visszajelzésekre, s csak egyre jobb DLC-k várhatóak.
1311771600

Electronic Arts helyzetjelentés, tarolt a Portal 2

A várakozásoknak megfelelően teljesített az Electronic Arts az első pénzügyi negyedévében. A Portal 2-ből kétmillió példány ment el, a Crysis 2-ből három, és bíztató a következő hónapok felhozatala is: a Battlefield 3 előrendelései a Bad Company 2 tízszeresére nőttek, a The Old Republic pedig már rekorder.
1311688800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár az idő borzasztó, és végre lenne időnk játszani, túl sok jó megjelenésre ezúttal sem számíthatunk. Kezd kicsit unalmas lenni, hogy mindig ez a bevezető, de hát mi sem örülünk neki; ha a letölthető játékokat és a kiegészítőket nem komálod, akkor menj moziba, vagy várj türelemmel.
1310133600

Hónap végén jön az új Dragon Age II DLC

A tegnapi Electronic Arts Summer Showcase keretében a Dragon Age második része is előkerült, igaz, csupán egy DLC erejéig. A készítők korábban váltig állították, hogy az új DLC-vel helyrehoznak minden bakit, amit az eredeti játék fejlesztésekor követtek el - lássuk, mire számíthatunk!
1308382754

Dragon Age II - az új DLC a rajongóké

A Dragon Age II jött, látott, és közepesen mérsékelt sikert aratott az első rész rajongóinak köreiben. Látja a panaszokat a Bioware is, s most a cégalapítójának ígérete szerint olyan DLC-ken dolgoznak, melyek elsősorban a rajongók igényeire, visszajelzéseire épülnek majd.