Dragon Age II MAC, PC, PS3, X360

A BioWare fantasy RPG-jének folytatása, melyben ezúttal is hatalmas kalandok várnak minden bátor játékosra. A játékhoz természetesen DLC-k is elérhetők.
1296561600

Steam DRM-et használ a Dragon Age 2

Ha egy PC-s játékot megvásárolunk, lassan már nem tudjuk, mire számítsunk. Vajon folyamatosan online kell lenni hozzá? Netán regisztrálni kell? Esetleg elég néha bejelentkezni? Nos, a Bioware tiszta vizet önt a pohárba, és elmondja, hogyan fog működni a Dragon Age 2 védelmi rendszere.
1295618414

Spéci Dragon Age 2 tartalom a Dead Space 2-ben

Az EA Games elég hízelgő módon köti össze két várható sikercímének promótálását, hiszen a Dead Space 2 egy-egy példányának leendő tulajdonosai most exkluzív tartalmat aktiváló kódot találnak a horrorjáték dobozában, melyet a Dragon Age 2-ben lehet majd felhasználni. Egy bónuszpáncél mindig jól jön.
1294644258

Már bejelentették az első Dragon Age 2 DLC-t

Bár még az alapjáték sem jelent meg, az EA-t ez a kis hiányosság sem zavarja meg abban, hogy bejelentse a Dragon Age 2 első letölthető tartalmát. Igazi bosszúhadjárattal gazdagodik, aki beruház a The Exiled Prince nevű csomagba, ha viszont a Signature Editiont veszed meg, akkor ingyen meg fogod kapni.
1293961011

Dragon Age 2 rendszerkövetelmények

A tavalyi év egyik legnagyobb tanulsága az volt, hogy rettentően népszerűek a rendszerkövetelményekről szóló híreink. Úgyhogy ezért, meg azért, mert amúgy sincsenek nagyon más hírek, most bemutatjuk nektek a Dragon Age 2 PC-s gépigényét. Nem is annyira durva.
1292839222

Dragon Age 2 - terítéken a harcrendszer

A Bioware újabb fejlesztői naplóval rukkolt elő a jövő év egyik meghatározó szerepjátékából, a Dragon Age 2-ből. A feszes csatározások csupán első ránézésre tűnnek bonyolultnak, nem fulladnak kaotikussá, mindvégig átláthatóak lesznek. Mindezt számos ingame felvétellel bizonyítja nekünk a kanadai csapat.
1292680800

Bioware-alapítók az AIAS Hall of Fame-ben

Az amerikai Interaktív Művészetek és Tudományok Akadémiája (AIAS) eddig évente csupán egy jelöltet választott a tagjai közé a játékiparból. Ez azonban idén megváltozik, hiszen a Bioware két alapítója egyszerre kerül be a Hall of Fame-be, aminek mindannyian nagyon örülünk.
1291028404

Dragon Age II fejlesztői videonapló érkezett

Szinte hihetetlen, hogy pontosan egy éve annak, hogy megjelent a Dragon Age, a folytatás máris itt van a nyakunkon. A BioWare-hívők valószínűleg ennek nincsenek ellenére, s már epekedve várják a márciusban érkező második részt - lássuk, miként vélekednek a fejlesztők a játékról!
1289148378

Öt percen át mozog a Dragon Age 2

Igaz, nem valami jó minőségben, tévéről felvett videóban. De így is remekül látszik, hogy milyen jellegű harcra számíthatunk az utóbbi idők legjobb szerepjátékának folytatásában. A harcrendszer enyhén különbözik az elődtől, de a grafikáról is képet kaphatunk.
1288868401

Dragon Age: Legends - új Facebookos játék készül

Az EA tegnap bejelentette, hogy a közösségi oldalon elérhető, ingyenes Dragon Age játékot készít, mely kéz a kézben jár a Bioware népszerű dark fantasy univerzumot meglovagló szerepjátékának második részével. Egyfajta bevezetése lesz a jövő tavasszal megjelenő HD változatnak.
1288169592

Dragon Age 2 trailer ingame jelenetekkel

Megannyi CGI-beharangozó után valódi gameplay jelenetekkel tarkított előzetest kapott a Bioware RPG-jének folytatása. Szinte már a bejelentés pillanatában a vádaskodók kereszttüzébe került a Dragon Age 2, a fix főhős és az elődtől eltérő, butított játékmechanika miatt. Tény: sokkal több akcióra számíthatunk.