New Super Mario Bros.

Baromi jól sikerült Mario-játék, kizárólag DS-re. Kihagyhatatlan darab, ha rendelkezel a kézikonzollal, szerezd be!
1288629913

Kilencedik lett a hazai toplistán az új Fallout

Megérkezett a hazai játékeladásokat összegző legfrissebb toplista. Az új címeknek most nem ment annyira jól, a legeredményesebben a Fallout: New Vegas szerepelt, ami az összesített listán a kilencedik helyet csípte meg a legjobb tíz között. A FIFA 11 pedig továbbra is verhetetlen.
1288002626

Az élen nyitott itthon a Medal of Honor

Bár a közönséget megosztja a legújabb a Medal of Honor, úgy tűnik, a kasszáknál ez nem okozott problémát: a hazai játékeladási toplistát összesítésben és platformonként is az afganisztáni FPS vezeti a szokásos sikercímek legnagyobb bánatára. A Gothic negyedik része is szépen kezdett.
1287393119

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Szinte nem is történt változás a múlt héthez képest, a hazai játékeladási toplistát továbbra is a FIFA 11, az F1 2010 és a World of Warcraft feltöltő kártya vezetik. Nincs mit csodálkozni ezen, az elmúlt napokban nem volt olyan új megjelenés, ami meg tudta volna szorongatni ezeket a sikercímeket.
1286874691

Miyamoto: a Mario játékok fejlesztése egyszerű

A Nintendo immáron egy 25 éves sikerszériát alkotott meg a Mario játékokkal, kitalálója szerint viszont a recept egyszerű, nem okozott kivitelezhetetlen nehézségeket a fejlesztésük, sőt meglehetősen "könnyű volt". Shigeru Miyamoto szerint csak "őrült elképzelések" kellettek a sikerhez.
1286800299

Spéci konzolcsomagok Mario születésnapjára

Folytatódik Super Mario huszonötödik születésnapi bulija, a Nintendo pedig még több újdonsággal rukkol elő az ünnep alkalmából. Ezúttal egy-egy új Wii és DSi XL csomagot jelentett be: mindkét gép meggyvörös színben pompázik, melyek stílusosan igazodnak derék vízvezeték-szerelőnk svájci sapkájához.
1286797016

Az élen nyitott itthon a FIFA 11

Talán nem nagy meglepetés, a FIFA 11 rögtön letarolta a mezőnyt, még a múlt heti sztárjátékunkat, az F1 2010-et is könnyű szerrel szorította vissza a második helyre. Az új FIFA egyedül Nintendo Wii-n nem tudott az élre kerülni - a Super Mario Galaxy 2-vel még neki is meggyűlt a baja.
1286448850

Itthon is megjelenik a Super Mario All-Stars

Pár hete még irigykedtünk a japánokra, amiért csak ők kapnak a Super Mario All-Stars huszonötödik születésnapi kiadásából, most már azonban nincs mire: a Nintendo bejelentette, hogy decemberben Európában, így többek között nálunk is kapható lesz a gyűjtői csomag.
1286210084

Az élen nyitott itthon az F1 2010

Szeretjük az őszt, hiszen ilyenkor alapos vérfrissítésen esnek a heti toplisták. Lassacskán megérkeznek az aktuális Call of Duty-, World of Warcraft- és FIFA-játékok, addig pedig az új slágercímek kényeztetik a játékosokat. Két héttel ezelőtt az F1 2010 volt a nagy kedvenc.
1285509035

Miyamoto álma: feltalálni az új Rubik-kockát

Az ember bele sem gondol, milyen népszerű a Rubik-kocka, el sem tudja képzelni mennyien ismerik és rajongják körül Rubik Ernő találmányát. Adunk egy kis viszonyítási alapot: még Shigeru Miyamoto, Mario apukája is irigykedve nézi a játékszert, és bízik benne, hogy egyszer ő is készíthet valami hasonlót.
1285507329

Az élen nyitott itthon a Halo: Reach

Rögtön az első helyen nyitott a hazai játékeladási toplistán a Halo: Reach. Bár a sorozat előzményeit elmesélő rész továbbra is Xbox 360-exkluzív, a játék nem csak az xboxos, hanem az összesített listán is jól szerepelt, neki köszönhetően pedig a Halo Wars eladások is a magasba szöktek.